5 metode prin care îngerii comunică cu noi

“Ești înconjurat de îngeri iubitori și puternici, care vor să te sprijine în orice domeniu al vieții tale”. – Doreen Virtue

Cine sau ce sunt îngerii?

Îngerii sunt niște ființe spirituale, cu aripi, care veghează asupra noastră în fiecare clipă. Sunt cei, ce ne iubesc necondiționat și ne ajută să fim cea mai bună variantă a noastră, ghidându-ne pe diferite căi, spre deciziile cele mai înțelepte. Ei sunt cei care ne aduc aminte să ne iubim pe noi înșine, cât și pe cei din jurul nostru. Ne fac să fim oameni mai buni și mai luminoși. Sunt cei care ne sărută rănile, atunci când suferim, sunt cei care ne ridică atunci când cădem, sunt cei care nu ne judecă, sunt cei care ne dau putere și speranță atunci când suntem pierduți.

Aceste ființe se află pretutindeni și nu ne părăsesc la niciun pas pe care îl facem, pentru că ei ne sunt dedicați în totalitate nouă. Sunt pregătiți să ne ajute și să acționeze în favoarea noastră, dacă noi le cerem asta.

Odată ce începem comunicarea cu ei, și conștientizarea existenței lor, începem să atragem miracole în viața noastră și începem să simțim o stare de bine, o stare de ușurare în viața de zi cu zi.

Ei sunt alături de noi să ne ia din greutăți, sunt aici lângă noi pentru a ne face viața mai ușoară. Tot ce trebuie să facem e să le comunicăm să vină în ajutorul nostru atunci când avem nevoie. Trebuie să le comunicăm și să le cerem ajutorul, pentru că ei au fost în așa fel creați încât pot acționa doar în momentul în care le cerem asta, sau în momentele în care tu ca persoană nu mai poți decide pentru tine.

Fericirea noastră este scopul existenței lor. 🙂

De cele mai multe ori noi, omitem, negăm sau nu înțelegem mesajele acestora aduse de la Creatorul nostru și prin acest articol sper să iți deschid inima spre a asculta și a înțelege mai ușor “vocea” îngerilor.

Metode de comunicare

Îngerii au diferite metode prin care încearcă să comunice cu noi. Mai jos o să vorbesc despre 5 dintre ele.

  1. Comunicarea prin intermediul muzicii

Una din cele mai des întâlnite metode de comunicare ale îngerilor, este muzica.

Sunt sigură că ai pățit măcar o dată în viața ta să auzi o piesă de mai multe ori într-o zi și să îți atragă atenția. Poate auzi în treacăt de mai multe ori un anumit vers dintr-o piesă, sau pur și simplu întreaga piesă rezonează în ziua respectivă cu tine.

Ia-ți timp și ascultă din nou piesa. Citește versurile și vezi mesajul acesteia. Încearcă să te gândești ce ar vrea îngerii să iți transmită prin acea piesă. Dacă mesajul încă nu este clar, atunci poți să vorbești cu ei în gând și să le ceri să fie mai specifici și să îți dea semnul în așa fel încât să poți înțelege mesajul.

2. Comunicarea prin intermediul cărților

Cărțile sunt o altă metodă prin care îngerii încearcă să ajungă la noi.

Poate întâmplător primești o carte de la cineva, sau auzi de titlul unei cărți care te atrage sau poate pur și simplu ești într-o librărie și una din cărți parcă îți „sare în ochi”.

Fă-ți curaj, închide ochii și deschide cartea întâmplător. Citește cu atenție pasajul care îți atrage atenția, sau citește intreaga pagină.

Ai încredere că ceea ce citești e un mesaj de la îngerii tăi! Acordă-i atenție, iar dacă ceva este neclar, repetă procedura și roagă-i, în gând, pe îngeri să fie mai clari în ceea ce vor să îți spună.

3. Comunicarea prin intermediul numerelor

Cu toții am pățit cu siguranță, să ne uităm zile la rând la ceas și să fie aceeași ora, sau ne-am tot “lovit” de același număr în repetate rânduri. Ei bine, și acesta este un semn de la îngerii tăi care încearcă să îți comunice ceva.

În cartea “Vindecare cu îngeri” de Doreen Virtue, sau online, poți găși numerologia îngerilor. Ce înseamnă o cifra, ce înseamnă o combinație de numere etc.

Dacă nu ai cartea și nu ai telefonul la îndemână și vrei totuși să afli ce au încercat îngerii să îți comunice, poți închide ochii și să le ceri acestor să comunice cu tine printr-o altă metodă, astfel ca tu să poți înțelege mesajul.

4. Comunicarea prin intermediul viselor

Visele sunt o altă modalitate de a primii mesaje de la îngerii tăi.

Seara, înainte să te pui să dormi, poți închide ochii pentru câteva momente și să le ceri îngerilor să îți comunice semne legate de o anumită tema (sau pur și simplu ce vor ei să îți transmită) prin intermediul viselor.

Imaginează-ți cum aceștia vin și te sărută pe frunte și îți modelează visele.

Îți recomand să îți faci un jurnal al viselor în care să îți notezi sentimentul cu care te trezești și să îți notezi și mesajele pe care le-ai primit în timpul nopții, astfel încât pe termen lung să poți observa modelul viselor și să poți aprofunda astfel comunicarea cu îngerii tăi.

5. Comunicarea prin intermediul intuiției

Intuiția, este cea mai predominantă formă de comunicare a îngerilor cu tine. Aceasta se regăsește în toate metodele de mai sus, astfel încât este și una din cele mai importante metode.

Ai pățit să simți că trebuie să mergi la un anumit magazin cu sentimentul că urmează să te întâlnești cu cineva sau că trebuie să vezi ceva acolo și apoi odată ajuns la acel magazin ai întâlnit un vechi prieten? Ai avut sentimentul că trebuie să înveți o anumită lecție pentru un anumit examen și apoi în ziua examenului a fost exact acea lecție? Sau ai simțit că dacă te apuci să faci o anumită activitate ai fost printre cei mai buni și apoi chiar a devenit meseria ta?

Dacă ai trecut prin genul acesta de experiențe, înseamnă că deja ai avut cel puțin o dată în viață încredere în intuiția ta. Îngerii sunt cei care comunică cu noi prin aceste sentimente și ei încearcă să te îndrume să faci acele lucruri pentru binele tău suprem și pentru înflorirea fericirii în sufletul tău.

Ai încredere în îngeri și ascultă-ți intuiția.

Îngerii sunt și vor fi mereu alături de noi. Nu uita să le ceri ajutorul, pentru că ei nu te vor dezamăgi niciodată.

Păstrează-ți inima deschisă spre ei, și treptat o să înțelegi tot mai ușor mesajele lor și o să trăiești miracolele pe propria ta piele.

Îți doresc să te bucuri de relația cu îngerii tăi păzitori! 🙂

Leave a Comment: