Cum să te iubeşti pe tine însăţi? cu Ana Dragalina

Iubirea de sine este o călătorie către noi înşine, către cine suntem cu adevărat în esenţa noastră şi este acceptarea tuturor lucrurilor pe care le descoperim despre noi pe parcursul acestui drum. Înseamnă să îţi dai voie să fii cine eşti tu cu adevărat, să te asculţi şi să fii blând cu tine, să îţi conştientizezi valoarea şi să îţi aminteşti că există putere creatoare în tine şi în fiecare dintre noi.

Ana Dragalina este scriitor, psiholog, călător, povestitor, Love Detective, Self-Love Expert, creator de conţinut şi Copy Writer. 

După ce a studiat psihologie, psihologie clinică, jurnalism, după participarea la sute de cursuri de auto-ajutor şi spiritualitate şi după ce a lucrat într-un birou, timp de 7 ani câte 10 ore pe zi, a decis să lase totul în urmă şi să se mute în Bali pentru a termina şi publica două cărţi “The One” şi “Secretele relaţiilor care dăinuie”. În prezent lucrează la cea de a treia carte din domeniul dezvoltării personale. 

Pe Ana o puteţi găsi pe paginile de Instagram şi Facebook “Ana Dragalina” sau accesând link-ul www.anadragalina.com.

Pe parcursul acestui podcast, Ana împărtăşeşte cu noi idei şi exerciţii practice care să ne fie ghid pe drumul nostru către aprofundarea iubirii de sine şi către o relaţie frumoasă cu cei din jurul nostru. 

  • De ce ai rezistenţe în a te iubi pe tine însăţi? 
  • Cum poţi să te iubeşti şi să te apreciezi mai mult? 
  • Ce impact au părinţii asupra iubirii de sine? 
  • Ce tehnici poţi folosi pentru a te putea privi cu mai multă iubire, pe tine însăţi?
  • Cum îţi poţi dezvolta iubirea de sine dacă eşti înconjurat de persoane care te critica?

Acestea sunt doar câteva întrebări a căror răspuns îl poţi afla ascultând podcast-ul alături de invitata noastră Ana Dragalina.

Ascultă podcast-ul aici: Spre Podcast

Dacă vrei să fii primul care află noutăţile şi surprizele pe care le pregătim pentru tine la ZenFest, te invităm să te alături comunităţii zen abonându-te aici.

Îţi dorim o zi zen! 🙂

Leave a Comment: