Terapia Bowen, ce este și ce beneficii aduce în viața noastră? cu Andreea Sabău

Tehnica Bowen este o abordare holistică a ameliorării și vindecării durerii, care se bazează pe faptul că la baza multor probleme musculo-scheletice, neurologice, neuromusculare și de altă natură sau durere, poate fi găsit dezechilibrul energetic.

Această terapie funcționează pe țesutul moale care acoperă toți mușchii și organele, numit fascia.

Andreea Sabău este terapeut practicând tehnici precum terapia Bowen și masaj Fohow.

Ca și terapeut, scopul ei este de a crește nivelul calitativ al vieții pacienților ei, ameliorând sau chiar eliminând disconfortul și durerile, prin aducerea organismului într-o stare de echilibru. 

Pe Andreea o puteţi găsi pe paginile de Instagram şi Facebook “Terapeut Andreea Sabau” sau accesând link-ul terapeutsabauandreea.ro .

Pe parcursul acestui podcast, Andreea împărtăşeşte cu noi câteva informaţii despre terapia Bowen si despre beneficiile pe care această terapie le poate aduce asupra corpului nostru.

  • Ce este terapia Bowen? 
  • Care sunt beneficiile acestei terapii? 
  • Cand si pentru cine este indicata aceasta tehnica? 
  • Ce efect poate avea asupra corpului nostru?
  • Ce efecte poate avea asupra corpului nostru energetic si emotional?

Acestea sunt doar câteva întrebări a căror răspuns îl poţi afla ascultând podcast-ul alături de invitata noastră Andreea Sabau.

Ascultă podcast-ul aici.

Dacă vrei să fii primul care află noutăţile şi surprizele pe care le pregătim pentru tine la ZenFest, te invităm să te alături comunităţii zen abonându-te aici.

Îţi dorim o zi zen! 🙂

Leave a Comment: