Cum ne ajută Yoga în eliberarea emoțiilor negative ? cu Emilia Oprea

Yoga are un număr foarte mare de beneficii atât asupra corpului cât și asupra minții și a sufletului. Ne poate îmbunătăți stilul de viață și ne poate readuce conexiunea pură cu circuitul naturii, cu corpul nostru și cu intuiția noastră. Practica respirației conștiente, mișcările de relaxare și meditația sunt pilonii de bază în Yoga.

Emilia Oprea este practicant de Yoga și antreprenor. Împreună cu Alexandra Negulescu, a creat Mpower Yoga, un studio de yoga care aspiră să le ofere profesorilor lor libertatea de a fi unici și de a imbrățișa ceea ce îi face diferiți.

Evenimentele și clasele din cadrul Mpower Yoga sunt menite să te ghideze către o călătorie transformativă, prin împuternicirea sănătății minții și a corpului prin practica de yoga și mindfulness.

Pe Emilia o puteţi găsi pe paginile de Instagram şi Facebook “Emilia Opreaaa” sau accesând link-ul www.mpoweryoga.ro 

Pe parcursul acestui podcast, Emilia ne povestește depre beneficiile Yoga și despre cum ne poate ghida această practică spre un corp liber, lipsit de emoții negative.

  • Cum îți influențează emoțiile negative corpul fizic?
  • Ce practică Yoga poți face atunci când ești anxios/anxioasă?
  • Când este indicat să practici Yoga?
  • Cum contribuie Yoga la bună-starea ta mentală?
  • Care este o asană ușoară pe care o putem practica zilnic?

Acestea sunt doar câteva întrebări a căror răspuns îl poţi afla ascultând podcast-ul alături de invitata noastră Emilia Oprea.

Ascultă podcast-ul aici.

Alătură-te și tu comunității ZenFest și descoperă resurse gratuite și materiale dedicate dezvoltării spirituale și personale, accesând linkul: https://zenfest.ro/despre/#haide

Îţi dorim o zi zen! 🙂

Leave a Comment: