Care sunt beneficiile meditației ? cu Raluca Moisi

Meditația poate fi definită ca fiind practica în care o persoană folosește o tehnică precum, focusarea minții asupra unui obiect, activități sau a unui gând, pentru a-și echilibra și a-și “curăța” mintea de gândurile inutile. 

Practicând meditația putem avea rezultate minunate în ceea ce privește echilibrul minte-corp-suflet și ne aduce într-o stare de liniște profundă în care conexiunea cu noi înșine și cu universul devine mai clară. 

Raluca Moisi este coach, advanced group facilitator, trainer și instructor de programe Mindfulness. Practică meditația Mindfulness din 2012, o studiază ca și domeniu de formare profesională din 2014, iar din 2015 lucrează individual, dar și cu grupuri, în programe de relaxare mentală, managementul stărilor interioare și terapie cognitiv-comportamentală bazată pe Mindfulness. 

Pe Raluca o puteţi găsi pe paginile de Instagram şi Facebook “Mindfulness cu Raluca Moisi” sau accesând link-ul www.ralucamoisi.ro.

Pe parcursul acestui podcast, Raluca ne împărtășește câteva beneficii ale meditației, cum ne poate influența această practică viața și mai ales cum putem să ne readucem atenția în momentul prezent, atunci când mintea fuge în alte direcții.

  • Ce este meditația mindfulness?  
  • Care sunt 5 beneficii ale meditație?  
  • Câte tipuri de meditație sunt ? 
  • Când este cel mai indicat să medităm ?  
  • Prin ce metode revenim la gândurile pozitive când mintea fuge neconrolat? 

Acestea sunt doar câteva întrebări a căror răspuns îl poţi afla ascultând podcast-ul alături de invitata noastră Raluca Moisi.

Ascultă podcast-ul aici.

Dacă vrei să fii primul care află noutăţile şi surprizele pe care le pregătim pentru tine la ZenFest, te invităm să te alături comunităţii zen abonându-te aici: – punem link/ sing up box

Îţi dorim o zi zen! 🙂

Leave a Comment: