Regresii în vieți anterioare – ce sunt și cum ne ajută în viața curentă? cu Ruxandra Bulzan

Regresiile în Vieți Anterioare înseamnă mai exact explorarea poveștilor din trecut, în timp ce Terapia prin Regresii presupune vindecarea rănilor din trecut prin diferite tehnici terapeutice și eliberarea trăirilor și emoțiilor mai puțin plăcute.

Ruxandra Bulzan este Psiholog, Hipnoterapeut, Terapeut prin Regresia în Viața Curentă și Vieți Anterioare.

În prezent, Ruxandra este președintele asociației de Hipnoză şi Terapie prin Regresie și unul din cei 10 oameni certificaţi la nivel internaţional de către EARTh (Asociația Internațională de Terapie prin Regresie) să predea programe avansate aferente acestui tip de terapie.

Pe Ruxandra o puteţi găsi pe paginile de Instagram şi Facebook “Ruxandra Bulzan” sau accesând link-ul www.vietianterioare.ro .

Pe parcursul acestui podcast, Ruxandra împărtăşeşte cu noi câteva informații despre Terapia prin Regresie și despre beneficiile pe care această Terapie le poate aduce asupra calității vieții noastre.

Dacă îți dorești să afli cum decurge o sesiune de Terapie prin Regresii sau îți dorești să afli răspunsul la una din întrebările de mai jos, te invităm cu drag să asculți acest podcast.

  • Ce sunt regresiile în vieți anterioare? De unde încep? Cum le identificăm ? 
  • Care sunt beneficiile acestei terapii ?
  • Când este indicat să alegem acest tip de terapie ?
  • Ce înseamnă pentru tine echilibrul între minte, corp și suflet?

Acestea sunt doar câteva întrebări a căror răspuns îl poţi afla ascultând podcast-ul alături de invitata noastră Ruxandra Bulzan.

Ascultă podcast-ul aici.

Cu drag te invităm să te alături și tu comunității zen și să te bucuri de informații despre dezvoltarea personală și despre spiritualitate.

Abonează-te aici.

Îţi dorim o zi zen! 🙂

Leave a Comment: