​RESURSE GRATUITE

Mai jos ai la dispoziție o serie de unelte care să te sprijine să îți construiești obiceiuri sănătoase pentru minte, corp și suflet, alături de invitația noastră de a face din a te simti bine o prioritate în viața ta.

Poți descărca unul sau mai multe dintre aceste instrumente, este gratuit!

Calendar de meditație

Te provocăm la 21 de zile de meditație în care să descoperi singur beneficiile acesteia. Poți descărca una dintre meditațiile de pe acest site sau poți folosi orice altă meditație care funcționează pentru tine. Notează progresul pe care îl faci în acest calendar gratuit.


Jurnalul recunoștintei

Recunoștința este energia care atrage abundența în viața ta. Transforma cererea sau rugăciunea într-un ritual de mulțumire pentru ceea ce prosperă deja în viața ta și așteaptă-te la miracole. Te încurajăm să realizezi zilnic exerciții de recunoștință, iar materialul alăturat îți facilitează acest proces.


Ritual de seara - 5 minute de reflecție 

Știi și tu probabil vorba aceea ”trebuie să știi unde ești pentru a vedea încotro te îndrepți”. Ei bine, exercițiile de reflecție sunt cele mai bune jaloane de auto descoperire. Include și tu în ritualul tău de seară această ”fișă de lucru” și descoperă beneficiie reflecției de sine!


Jurnalul stimei de sine

Tu cum stai la capitolul stimă de sine? Simți că ar mai fi loc de îmbunătățiri? Dacă da, descarcă materialul acesta și devino tu cel mai mare admirator al tău!


Calendarul uleiurilor esențiale pentru o stare de bine

Știai că uleiurile esențiale au puterea de a-ți crește nivelul stării de bine? Urmează sugestiile din calendarul de mai jos și purifică-ți energia cu ajutorul uleiurilor esențiale!


Poster cu afirmații pentru nutrirea iubirii de sine

​Bunăstarea începe cu iubirea de sine. Dacă te iubești pe tine, iubești lumea, viața și îi iubești pe cei din jurul tău. Cu această practică simplă, aceea a rostirii afirmațiilor pozitive, poți crește ușor nivelul iubirii de sine. Descarcă acest poster și lipește-l în casă, la vedere, astfel încât să îți fie reminder pentru a te scufunda în iubirea ta.


Calendar de yoga

Yoga este una dintre cele mai practicate metode de echilibrare a mintii, corpului și sufletului. Este tehnica ce te poate ajuta să fii în armonie cu tine și cu viața. Descarcă acest calendar și ține evidența zilelor în care îți oferi ție momentele de care ai nevoie pentru a te simții mai bine, prin yoga.