__CONFIG_group_edit__{}__CONFIG_group_edit__

resurse gratuite

Alege acele resurse care ți se potrivesc și foloseșe-le pentru a-ți întări practicile ce te ajută să te simti bine și să rămâi în echilibru cu tine. 


resursele gratuite ZenFest


meditație de eliberare a anxietății


Ai momente în care te curpind stările de anxietate și stres? Poate uneori te copleșește munca de la serviciu, poate numarul prea mare de responsabilități. Oricare ar fi motivul oferă-ți câteva minute și permite-i acestei meditații ghidate să te ajute să te detensionezi.

Fișă întărirea stimei de sine


Poți realiza orice atunci când ai o stimă de sine solidă și ești în conexiune cu tine. Această fișă te ajută să îți consolidezi stima de sine. Descarc-o si completeaz-o chiar acum pentru un boost de energie frumoasa direcționată către tine însuți.

fișa de reflecție zilnică

Doar câteva minute în liniște reflectând la ziua ta, pot face în timp o mare diferență, asa că ți-am pregătit fișa de reflecție zilnică ce curpinde câreva exerciții simple.

mindfulness checklist


Mindfulness-ul poate fi un stil de viață. Descarcă acest checklist si descoperă dacă deja trăiești "mindful".

nu pierde resursele noi

Abonează-te la newsletter și îți spunem mereu când adăugăm resurse gratuite noi :)


zenfest 

© 2021 ZenFest. Toate drepturile rezervate. 

Termeni și condiții. GDPR. Politica cookies.

ZenFest este cel mai mare festival de dezvoltare spirituală, dedicat echilibrului minte-corp-suflet din România.
 

La ZenFest ai parte de conferințe, traininguri și workhopuri intense care îți deschid noi căi în evoluția ta spirituală. Tehnicile, legăturile interumane, atmosfera creată la evenimente, toate sunt oportunități unice pentru a regăsi arminoa interioară și echilibrul minte-corp-suflet.Contactează-ne

Email: contact@zenfest.ro

fii zen și pe social media