Cum îți manifești ușor dorințele pentru anul 2021?

Cu toții visăm. Visăm la iubire, visăm la o mașină, la o casă, la un loc de muncă lipsit de stres, la o familie… însă de multe ori aceste vise rămân doar la stadiul de vis și nu devin realitate.
Materializarea acestor dorințe nu e imposibilă, ba chiar poate fi foarte ușoară. Cel mai important este să înveți mai întâi să comunici cu Universul, în favoarea ta.
În acest articol îți voi prezenta câțiva pași simpli, dar eficienți pentru manifestarea dorințelor, în anul 2021 și sper ca și tu să rezonezi la fel de puternic cu aceștia, cum o fac eu. ?

Lecția 1. Motivul dorinței și starea din spatele acesteia

Pentru ca un vis să poată deveni realitate trebuie să intri în sentimentul de bucurie de la baza acestuia. Un mod eficient de a intra în starea profundă de iubire pentru a lansa o dorința în univers, este să te gândești la motivul pentru care îți dorești acea mașină, acel job, acea casă etc. Întreabă‑te cum te‑ai simți să ai lucrurile acestea și ce emoție s‑ar trezi în tine daca le‑ai avea?

Îți propun un exercițiu practic pentru a aprofunda lecția 1.
Ia‑ți o foaie de hârtie goală și notează‑ți lucrurile pe care ți le dorești pentru anul 2021. Descrie motivul pentru care îți dorești acele lucruri, descrie cum îți pot schimba viața și foarte important, descrie cum te face să te simți gândul că toate acestea ar putea fi ale tale?

Lecția 2. Dorințele mele în detaliu

Ca Universul să poată știi ce să îți dăruiască, trebuie să îi spui în detaliu ce îți dorești.
Cum să fie relația pe care ți‑o dorești? Dar mașina ce culoare să aibă? Casa unde să fie și câte camere să aibă? Descrie totul în cel mai mic detaliu.
Notează‑ți toate aceste detalii pe o foaie de hârtie și pune hârtia undeva la vedere, astfel încât de fiecare dată când o vezi să poți trimite bucurie și gânduri pozitive spre ea.

Lecția 3. Recunoștința

Pentru a atrage noi lucruri minunate spre tine, este important ca mai întâi să fii recunoscător pentru ceea ce deja ai în viața ta.
Te invit ca pe parcursul acestei zilei să îți iei timp să fii recunoscător pentru ceea ce deja există în viața ta. Fă‑ți o listă sau gândește‑te la acestea și trimite un gând de mulțumire spre ele.

Lecția 4. Vizualizarea

Acum că știi exact pentru ce ești recunoscător și știi exact ce îți dorești, vizualizează.
Închide ochii și imaginează‑ți că ceea ce îți dorești este al tău deja. Bucură‑te și fii recunoscător pentru acel lucru, ca și cum deja ar fi parte din viața ta.

Ca și exercițiu practic la această lecție, îți poți crea un vision board. Cum? Simplu.
Răsfoiește revistele pe care le ai prin casă sau caută poze pe internet cu lucrurile pe care ți le dorești, decupează‑le sau imprimă‑le și lipește‑le pe un carton mare sau pe perete. Asigură‑te că sunt puse la vedere, astfel încât ori de cate ori treci pe lângă ele să poți să le mulțumești acelor lucruri, că fac parte din viața ta.

Lecția 5. Manifestarea

În lecțiile de mai sus am aflat și am structurat ceea ce ne dorim, am vizualizat și am fost recunoscători pentru acele vise și am simtit trairea de a avea deja tot ceea ce ne dorim… acum mai rămâne doar să plasăm comanda spre univers. Pentru asta îți propun un exercițiu practic, o meditație.

Închide ochii. Concentrează‑te pe respirație. Inspiră adânc și expiră adânc. Repetă de câteva ori această respirație. Simte bătăile inimii pline de iubire și bucurie. Acum imaginează‑ți că ai un cerc de lumină albă în jurul inimii, un cerc care crește și devine o perla mare albă, care acum plutește în fața ta. Acum imaginează‑ți că toate visele pe care le‑ai detaliat, vizualizat și descris mai sus le pui în interiorul acelei perle și cu palmele cuprinzi perla și o împingi în sus spre univers. Privește cum aceasta își ia zborul și plutește ușor spre nori, spre stele, trece prin întreg universul până sus, sus unde ajunge la o lumină albă puternică și pură în care perla se dizolvă.
Acum focalizează‑ți din nou atenția pe corpul tău, pe respirație și deschide ochii când ești pregătit.

Dorințele tale se află acum în lista de “to do” a universului. Bucură‑te de fiecare clipă și încearcă să nu stai în continuă așteptare să le primești. Ai încredere că o să vină la tine. ?

2021 este un an plin de miracole! Savurează‑le! 🙂

Leave a Comment: