Cum creezi o viață pe care o iubești? cu Cristina Oțel

Cu toții ne dorim să trăim o viață echilibrată, armonioasă, pe care o iubim, în care să ne simțim conectați cu noi înșine și cu ceea ce avem de oferit prin misiunea noastră aici pe pământ. Invitata noastră Cristina Oțel, ne descrie în acest podcast câțiva pași și câteva idei despre cum ne putem îndrepta spre acel stil de viață la care visam.

Cristina este Trainer și Life Design Coach.

“îi ajut pe oameni să se deblocheze din viețile care le-au rămas mici și să își construiască vieți pe care să le iubească. Le ofer spațiu ca să se cunoască mai bine și îi însoțesc pe drumul evoluției personale cu speranța că asta îi va ajuta să trăiască aliniat cu valorile lor și să strălucească așa cum doar ei o pot face.

Lucrez de peste 13 ani în domeniul transformării și evoluției personale, la început ca Trainer și Training Manager într-una dintre cele mai mari corporații din domeniul IT și mai apoi și ca Life Design Coach. Sunt fascinată de mintea umană și preocupată de conștientizare de sine.

La începutul lui 2018, am părăsit ceea ce cunoșteam pentru ceea ce aveam nevoie. Am început să îmi construiesc drumul propriu ca trainer și coach, numitor comun în tot ceea ce fac – training, coaching, mentoring – fiind măiestria personală și viața trăită conștient.

Sunt certificată de Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD) în crearea și livrarea cursurilor. Îmbinând neuroștiința cu elemente de psihologie pozitivă, fac design de experiențe de învățare și facilitez workshop-uri pe teme ce țin de life design, personal mastery, mindset, rescrierea convingerilor limitative, emotional fitness, well-being sau obiceiuri.”

Pe Cristina o puteţi găsi pe paginile de Instagram și Facebook “Cristina Oțel” sau accesând link-ul www.cristinaotel.ro .

Conectarea cu tine însuți și autocunoașterea sunt două lucruri esențiale pentru a putea ajunge să trăiești viața pe care o iubești. 

Dacă una din întrebările de mai jos îți trezesc curiozitatea, te invităm cu drag să asculți acest podcast pentru a află răspunsul de la invitata noastră Cristina Oțel.

  • Cum ne eliberăm de viețile care ne-au rămas mici și ne croim unele care să ne vină perfect?
  • Care sunt cele mai comune tipare moștenitoare pe care le preluăm de-a lungul vieții?
  • Care sunt 3 pași pe care trebuie să îi facem în momentul în care găsim motivația conducătoare pentru viața pe care o iubim?
  • Care sunt 3 decizii pe care trebuie să le luăm, sau să le luăm în considerare pentru a avea parte de o viață implinitoare?
  • Cum arată o viață conștientă și implicit una pe care o iubim?

Ascultă podcast-ul aici.

Cu drag te invităm să te alături și tu comunității zen și să te bucuri de informații despre dezvoltarea personală și despre spiritualitate.

Abonează-te aici.

Leave a Comment: