Cum combinăm alimentele ca să ne susțină un stil de viață sănătos? cu Cosmina Mierlescu

Nutriția este studiul despre cum mâncarea și băuturile ne afectează corpul și care ne arată care sunt acei nutrienți de care corpul nostru are nevoie pentru a fi sănătos și echilibrat. 

Alimentația nesănătoasă ne poate reduce energia, ne poate afecta digestia, ne poate duce la îngrășare etc. De aceea este foarte important să dăm atenție felului în care mâncăm și să îi oferim corpului suportul de care acesta are nevoie pentru a fi puternic și sănătos. 

Cosmina este Nutriționist Holistic, Health Coach și Life Coach. 

“În momentul în care am ales să fac sport constant am realizat că această activitate susținută implică și o alimentație atentă. Conștientizând legătura puternică dintre sport și nutriție în ceea ce privește starea de bine, am simțit nevoia să aprofundez subiectul și să îmi dezvolt abilitățile personale. Astfel am devenit tehnician nutriționist acreditat.” – Cosmina Mierlescu

Pe Cosmina o puteți găsi pe paginile de Instagram “Cosmina Mierlescu”, pe pagina ei de Facebook “Catwalk Nutrition by Cosmina Mierlescu” sau pe site-ul ei https://catwalknutrition.ro/ .

Pe parcursul acestui podcast, Cosmina ne povestește despre importanța nutriției pentru a avea un corp sănătos și un stil de viață echilibrat. Ne împărtășește câteva idei despre cum să combinăm alimentele astfel încât să avem un corp fericit. 

  • Ce înseamnă un stil de viață sănătos? 
  • Cum poți să îți începi ziua într-un mod sănătos? 
  • Ce alimente este indicat să consumi în funcție de perioada zilei? 
  • Cum este indicat să combini alimentele? 
  • Cum poți evita starea de balonare? 

Acestea sunt doar câteva întrebări al căror răspuns îl poţi afla ascultând podcast-ul alături de invitata noastră Cosmina Mierlescu.

Ascultă podcast-ul aici:

Alatura-te si tu comunitatii ZenFest pentru a descoperi ce surprize frumoase ti-am pregatit. Click aici pentru a intra în comunitatea oamenilor care evoluează și se dezvoltă continuu.

Îţi dorim o zi zen! 🙂

Leave a Comment: