Cum ne ghidează astrele pentru a ne îndeplini misiunea vieții? cu Andreea Dincă

“Astrologia este un instrument fabulous de autocunoaștere, dacă este folosit cu înțelepciune. Practicată din cele mai vechi timpuri, studiază legăturile dintre evenimentele petrecute pe Terra și poziția și mișcarea planetelor. Știință și artă, însumând fenomene observabile empiric și simboluri care se cer interpretate. Astrologia este o modalitate de sporire a calității vieții. Astrograma este o hartă menită să te ghideze spre o viață împlinită.”-Andreea Dincă

Andreea Dincă a absolvit Academia de Studii Economice, Facultatea de Marketing și Master în Managementul fondurilor structurale ale Uniunii Europene. Din pasiunea ei față de ocultism a ajuns să participe la cursuri de dezvoltare personală precum astrologia, numerologia, cristaloterapia, tarot, terapie cu îngeri etc.

Astăzi Andreea este astrolog – numerolog (acreditat și autorizat de Ministerul Muncii și Ministerul Educației).

Pe Andreea o puteți găsi pe paginile de Instagram si Facebook “Astrolog Andreea Dinca”, pe pagină ei http://www.astrostyle.ro/ sau pe canalul de Youtube “Astrostyle by Astrolog Andreea Dincă”

Pe parcursul acestui podcast, Andreea ne povestește despre beneficiile astrologiei și despre cum aceasta ne poate ghida spre o viață împlinită și spre găsirea și îndeplinirea misiunii noastre în această viață.

  • Este destinul tău scris în stele?
  • Care este ghidarea cu privire la menirea personală pe care o putem descoperi prin astre?
  • Ce este o astrogramă?
  • Ce putem afla dintr-o astrogramă personalizată?
  • Cum și când este indicat să lansăm în univers intențiile?

Acestea sunt doar câteva intrebări a căror răspuns îl poți afla ascultând podcast-ul alături de invitata noastră Andreea Dincă.

Ascultă podcast-ul aici.

Alătura-te și tu comunității ZenFest pentru a descoperi ce surprize frumoase ți-am pregătit.

Alătura-te comunității ZEN

Îți dorim o zi zen! 🙂

Leave a Comment: