__CONFIG_group_edit__{}__CONFIG_group_edit__


Cum să ai greutatea pe care ţi-o doreşti și un corp sănătos pe care îl iubeşti?

18 APRILIE   |    ORA 16-20   |   EVENIMENT ONLINE LIVE

Descoperă cum să atingi și să menții, odată pentru totdeauna, greutatea dorită într-un corp sănătos, pe care îl iubești!

 • Fără diete extreme
 • Fără să te înfometezi
 • Fără frustrare


Te-ai săturat să te uiți în oglindă și

să critici ceea ce vezi?

Ai vrea să te simţi bine în pielea ta, să ai un corp sănătos, plin de vitalitate şi totodată să ai greutatea pe care ţi-o doreşti?

Tot acest proces de pierdere în greutate poate fi foarte frustrant, mai ales când ajungi la finalul dietei şi vezi că mai ai câteva kilograme de dat jos, deşi ai respectat cu stricteţe întregul plan alimentar şi cel de mişcare fizică.

Să ţi cont de numărul de calorii zi de zi, să nu uiţi să iei masa la ora fixă, nu cumva să strecori o gustare la momentul nepotrivit, căci s-a zis cu atingerea obiectivelor tale de greutate... Să faci sport zilnic, chiar de mai multe ori pe zi dacă se poate, să renunţi la mâncarea ta preferată...

Este frustrant când faci atâtea eforturi şi nu ajungi la rezultatele pe care ţi le doreşti, sau, mai provocator, ajungi la rezultate, însă în scurt timp kilogramele pierdute s-au întors la tine...

Este de înţeles şi este normal să te frustrezi atunci când ştii la câte ai renunţat şi câte eforturi faci, dar te urci pe cântar şi vezi că nimic nu s-a schimbat.

Cu toate acestea, suntem aici să îţi spunem că se poate şi altfel!

Se poate să slăbeşti fără efort, într-un proces lipsit de frustrare, dar în schimb fiind plin de entuziasm şi iubire pentru corpul şi evoluţia ta.

Se poate să ai greutatea pe care ţi-o doreşti, într-un corp sănătos şi într-un stil de viaţă echilibrat, iar evenimentul acesta este aici pentru a-ţi arăta calea pe care poţi să o urmezi şi tu cu uşurinţă, astfel încât să ai şi să menţii uşor greutatea pe care ţi-o doreşti, într-un corp sănătos pe care îl iubeşti.

La eveniment afli cum poți să ai greutatea dorită, menținând în același timp corpul sănătos și un stil de viață echilibrat!

Corpul tău îți este prieten, este important să îl tratezi cu respect, iubire şi recunoştinţă! Ceea ce intră în corpul tău este important să fie hrănitor şi adaptat nevoilor tale. La acest eveniment afli cum să ai greutatea mult dorită şi un corp pe care îl iubeşti, fără...

Fără diete extreme

Cât stres proiectezi asupra ta în cazul unei diete grele? Câte limitări îţi impui atunci când începi o nouă dietă? Corpul tău resimte tot acest stres, iar el se poate manifesta în diferite forme, printre care şi autosabotarea.

Fără să te înfometezi

Dacă ai încercat deja să slăbești prin înfometare, probabil ai observat că pe termen lung această metodă nu funcționează, nu este o soluție optimă, iar corpul tău probabil nu este prea fericit dacă îl privezi de hrană.

Fără frustrare

Te-ai săturat de toate metodele care promit mult, dar rezultatele întârzie să apară? Ei bine, dacă ai trecut şi tu prin astfel de situaţii, este normal să ai parte de frustrare, însă vestea bună este că se poate şi altfel.

Eveniment online dedicat sănătății tale și 

corpului pe care îl iubești!

Tot ceea ce ai nevoie să știi pentru a atinge și a menține greutatea dorită, sănătatea și vitalitatea pe căi sănătoase și echilibrate.

Afli totul din confortul casei tale, de la experți acreditați și transformi critica de sine în iubire de sine! 

Acest eveniment este pentru tine dacă:

 • vrei să slăbești într-un mod sănătos și de durată
 • te-ai săturat de diete minune care promit multe, dar nu dau rezultate
 • vrei să ai o alimentație sănătoasă și un corp plin de vitalitate
 • check
   îți dorești să știi principii cheie pentru pierderea permanentă în greutate
 • check
  vrei să descoperi principalele motive pentru care este posibil să nu slăbești acum
 • check
  vrei soluții practice simple care să te ajute să îți menți greutatea
 • check
  înțelegi că un corp sănătos înseamnă să te îngrijești și de mintea și emoțiile tale
 • check
  vrei să te simți bine în pielea ta și să îți iubești mai mult corpul
 • check
  vrei să afli secretele unui stil de viață sănătos care îți oferă zi de zi o stare de bine

Ce spun cei care au participat la evenimentele @ZenFest?

Din 2014 organizăm evenimente de excepţie dedicate echilibrului minte-corp-suflet, care îi ajută pe participanţi să aibă o viaţă echilibrată, armonioasă, prosperă.

La ZenFest este comunitatea oamenilor care evoluează și se dezvoltă continuu.

Bogdan

Un eveniment unic, nemaiîntâlnit la noi în ţară.

 Felicitări organizatorilor pentru diferenţa pe care o fac în România

Ian

A wonderful combination of insights, intention and amazing people together in one place.

Thank You to everyone who makes these events happen ❤


Ana-Maria

ZenFest este dincolo de Zen! 

Este regăsirea sinelui! Armonie, pace, lumină, iubire!

Agenda evenimentului

4 ore - 3 conferințe + 1 workshop + alte surprize

1

Conferință: Cum să slăbesc sănătos fără dietă?

Speaker: Patricia Rusu

Există variante de a slăbi sănătos, dincolo de dietă şi de toate limitările, presiunea şi stresul care vin odată cu aceasta. Patricia îţi va oferi principii esenţiale care să te ajute să ajungi la greutatea dorită fără frustrare şi îţi va împărtăşi din experienţa ei cu zeci de clienţi care au ajuns să iubească procesul care i-a ajutat să slăbească sănătos.

2

Conferință: Cum îmi mențin greutatea și vitalitatea? 

Spkeaker: Cosmina Mierlescu

Bine, bine, dar după ce ai greutatea pe care o doreşti, cum reuşeşti să menţii această greutate, ca să te bucuri permanent de corpul mult iubit? Ei bine, această conferinţă îţi va dezvălui răspunsul la această întrebare şi vei afla metode sănătoase care te ajută să păstrezi un stil de viaţă echilibrat care îţi asigură sănătatea și vitalitatea pe termen lung, având în acelaşi timp greutatea mult dorită şi corpul pe care îl iubeşti.

3

Conferință: Mindset-ul corect pentru un corp pe care îl iubesc

Speaker: Ioana Neamțu

Mintea noastră este foarte puternică şi felul în care gândim influenţează fiecare parte a vieţii noastre, deci inclusiv deciziile noastre alimentare, cele ce ţin de mişcare şi sport şi nu în ultimul rând cifrele de pe cântar. În cadrul acestei conferinţe afli care ar putea fi programele mentale care te sabotează atunci când vrei să slăbeşti, cum să te eliberezi de ele şi, nu în ultimul rând, care este un mod de gândire care îţi favorizează atingerea obiectivelor cu privire la greutatea şi corpul tău.

4

Workshop: Rutina de exerciții pentru un corp sănătos

Mişcarea nu poate lipsi din rutina unei persoane care îşi doreşte să îşi păstreze starea de sănătate pe termen lung, aşadar te invităm să îţi pui hainele de sport şi să te alături acestui workshop în care vei realiza o rutină de exerciţii fizice care te ajută să îţi atingi mai repede obiectivele ce ţin de greutate, vitalitate şi tonifiere. Totul, din confortul casei tale, fără teama că ochi curioşi te-ar putea privi în timp ce practici exerciţiile fizice.

Bonus

Pentru a ajunge mai ușor la rezultatele pe care ți le dorești, ți-am pregătit 2 bonusuri:

Bonus 1
33 ron gratuit
Meditație ghidată pentru iubire de sine

Corpul nostru este prietenul care ne poartă în experienţa acestei vieţi şi este minunat să avem o relaţie armonioasă cu el, să îl îngrijim, să îl hrănim şi să îl tratăm cu respect şi iubire. Această meditaţie te va ajuta să te apropii cu blândeţe de corpul tău, să dezvolţi o mentalitate care favorizează sănătatea  şi care te ajută să te iubeşti mai mult.

Bonus 2
29 ron gratuit
Agenda Zen - format digital

Agenda este împărțită în 4 mari teme: iubire, bucurie, abundență și evoluție. Acestea sunt menite să îți fie ghid într-o călătorie de cunoaștere și de găsire a echilibrului.

Fie că îți dorești să îți organizezi activitătile zilnice sau vrei să ai alături un jurnal în care să îți notezi gândurile, agenda zen este potrivită pentru tine.


SPEAKERI

Patricia Rusu

Nutriționist format în Medicină Complementară și Mind-Body Coach.

Sunt nutriționist format în medicină complementară si mind-body coach. Creez programe de coaching integrat pentru cei care s-au săturat de diete și planuri alimentare și sunt gata să preia controlul asupra greutății lor, asupra sănătății lor, să obțina un stil de viață sănătos care să și dureze.


Combinând ultimele practici din neuroștiință cu principiile antice și spirituale ale zonei de mindfulness, ajut oamenii să remodeleze și să reprogrameze, literlamente, vechile obiceiuri și percepții vizavi de mâncare, astfel încât alegerile alimentare sănătoase vor începe să fie simțite ca fiind naturale, automatizate și chiar ușoare!

Cosmina Mierlescu

Nutriționist & Mental Coach

S-au implinit 3 ani de când practic în domeniul nutriției și ajut atât femeile, cât și bărbații, să își îmbunătățească relația cu mâncarea, să elimine stresul dietelor și să nu se mai înfometeze. Oamenii sunt tot mai deschisi să renunțe la obiceiurile alimentare tradiționale și să învețe cum să se hrănească într-un mod care le dea satisfacție, sațietate și energie. Am ales să îi susțin și să le fiu ghid celor care vor să cultive un mod sănătos de a se hrăni la nivel fizic și mental.

Ioana Neamțu

Mindset Therapist, Antreprenor, Terapeut & Instructor ThetaHealing®

Ioana Neamţu este antreprenor, terapeut şi instructor în lucrul cu tiparele subconştiente prin tehnica ThetaHealing®. După 7 ani de modeling în care s-a confruntat cu toate stereotipurile posibile cu privire la standardele în care “trebuie” să se încadreze o femeie pentru a fi pe scenă sau pe coperta unei reviste, Ioana îţi va împărtăşi o nouă paradigmă despre relaţia cu corpul şi raportarea la sine. A descoperit tehnica ThetaHealing® la începutul carierei în antreprenoriat când căuta să găsească şi să rezolve de la rădăcina tiparele limitative care apăreau pe zona de business, descoperind că aceleaşi programe sabotoare sunt posibil de schimbat în toate ariile vieţii, pentru împlinire totală.

BILETE

standard

bilete limitate

159

ron

 • Acces la conferințele evenimentului
 • Acces timp de 30 de zile la înregistrările evenimentului
 • Bonus 1
 • Bonus 2
 • Tombolă cu premii la eveniment
00
Days
00
Hours
58
Minutes
59
Seconds

Edina H.


Încă după prima prezentare, deja am simțit că sunt plină de ideii noi, de energie pozitivă, dar și cu o senzație de calm și liniște. 

În cadrul festivalului ZENFEST am rămas foarte plăcut impresionată de prezentările de medicină, de yoga şi de mai multe feluri de meditaţii. Încă după prima prezentare, deja am simțit că sunt plină de ideii noi, de energie pozitivă, dar și cu o senzație de calm și liniște. M-a ajutat să mă relaxez, să mă concentrez mai bine şi să îmi menţin viaţa în echilibru. Am făcut cunoştinţa cu mai multe persoane care m-au impresionat. A fost un eveniment foarte bine organizat, felicitări organizatorilor şi voluntarilor, cu siguranţă o să mai revin.

Anonim


Universul a trimis răspunsurile către mine prin intermediul acestor minunaţi oameni care au fost în faţa mea


Evenimentul acesta a venit în viaţa mea într-un moment foarte potrivit. Îmi doream să găsesc răspunsul la anumite întrebări şi surprinzător, am primit o invitaţie şi am găsit toate răspunsurile căutate. Sau mai bine zis universul a trimis răspunsurile către mine prin intermediul acestor minunaţi oameni care au fost în faţa mea pe parcursul acestor două zile. Vă mulţumesc din suflet! Fiţi una cu lumina!


Întrebări frecvente

Unde are loc evenimentul?

Primesc înregistrarea evenimentului dacă nu pot participa live?

Cât costă să particip la eveniment?

De ce dispozitiv am nevoie pentru a accesa evenimentul?

Pot pune întrebări speakerilor în cadrul evenimentului?

Ce se întâmplă dacă îmi iau bilet, dar nu mai pot participa?

Este timpul să te simți bine în pielea ta!

Copyright ZenFest 2021. Toate drepturile rezervate.

Eveniment online organizat de ZenFest Transylvania.