Un weekend dedicat armoniei interioare, dezvoltării spirituale și bunăstării tale!


30 - 31 MARTIE   |   CLUJ-NAPOCA

REDESCOPERĂ ECHILIBRUL

MINTE  ♥  CORP  ♥  SUFLET

36
Days
22
Hours
45
Minutes
03
Seconds

TEMA

Schimbarea incepe cu tine

POVESTEA ȚESTOASEI

A fost odată ca niciodată o bătrânică ce în fiecare duminică ieşea în parcul oraşului în care locuia şi se aşeza la marginea lacului din parc.

Surprinsă că o vedea constant pe bătrânică, o tânără se apropie de ea şi observă că acesta are în poală o broască ţestoasă și cu un burete îi curăța cu grijă carapacea.

“Bună ziua!”, a spus tânăra. “Vă văd aici în fiecare duminică dimineață. Dacă nu vă supără curiozitatea mea, mi-ar plăcea să știu ce faceți cu aceste țestoase.

”Femeia a zâmbit. “Le curăț carapacea”, a spus. “Tot ce e pe carapacea unei țestoase, alge sau alte gunoaie, reduce abilitatea ei de a absorbi căldura și o împiedică să înoate. Iar în timp carapacea se corodează și se subțiază. Este modul meu de a face o diferență.

“Dar cele mai multe țestoase trăiesc toată viață lor cu alge și gunoaie atârnate de carapace, nu-i așa?”, a întrebat tânăra.

“Din păcate, da!”, a răspuns bătrâna.

“Atunci, nu credeți că vă pierdeţi timpul? Efortul dumneavoastră este de apreciat, dar sunt o mulțime de țestoase care trăiesc peste tot în lume şi majoritatea nu au noroc ca niște oameni drăguți precum sunteți dumneavoastră să le ajute și să le curețe carapacea. Așa că, nu vă supărați, dar cum credeți că astfel faceți o diferență?” întrebă tânăra.

Femeia a zâmbit, apoi s-a uitat la țestoasa pe care o avea în poală, i-a îndepărtat și ultima urmă de alge de pe carapace și a spus: “Draga mea, dacă acest mic animăluț ar putea vorbi, ți-ar putea spune că tocmai ce am făcut toată diferența din lume pentru el.

MORALA: Și tu poți schimba lumea, începând cu lumea ta interioară. Poate nu poți schimba totul deodată, dar cu câte o persoană, un animal, o faptă bună la un moment dat... Amintește-ți că schimbarea începe cu tine! Amintește-ți să "fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume".

ACEASTĂ EDIȚIE ESTE PENTRU TINE DACĂ


Vrei să ai relații armonioase care să te împlinească și să îți aducă bucurie, fără a mai intra în situații și relații toxice.

Înțelegi că trupul tău este vehiculul tău în această viață și vrei să îl tratezi cu respect pentru a-l păstra sănătos și energic.

Stresul sau agitația sunt prezente în viața ta și ai vrea să înveți să le gestionezi sau chiar să le elimini din "agenda" ta.

Îți dorești o relaţie mai bună cu tine însuți, în care să te judeci mai puţin şi să te iubești mai mult

Crezi că viața poate fi trăită frumos, iar a trăi în deplină fericire este ceea ce îți dorești.

Testimoniale

Flavia

A fost o experienţă incredibilă, cu o încărcare energetică foarte puternică şi am plecat de la acest festival cu un bagaj de cunoştinţe mult mai vast şi mult mai zen. Abia aştept următorul ZenFest.

Edina

Încă după prima prezentare, deja am simțit că sunt plină de ideii noi, de energie pozitivă, dar și cu o senzație de calm și liniște. A fost un eveniment foarte bine organizat, felicitări organizatorilor şi voluntarilor, cu siguranţă o să mai revin.

BILETE

ZEN

valabil până în 30 martie

1 persoană

  • acces  2 zile de eveniment
  • mapa evenimentului
  • coffee-breaks

289 lei

EARLY ZEN

valabil până în 24 martie

1 persoană

  • acces  2 zile de eveniment
  • mapa evenimentului
  • coffee-breaks

189 lei

ZEN FRIENDS

valabil până în 30 martie

3 persoane

  • acces  2 zile de eveniment
  • mapa evenimentului
  • coffee-breaks

399 lei

PARTENERI


LOCAȚIE

International Ballroom Transylvania College

Vrei să rămâi în contact cu noi și să fii primul care află noutăți zen? :)

Abonează-te la newsletter: