​DESPRE NOI

CE ESTE ZENFEST​


ZenFest este cel mai mare festival de dezvoltare spirituală, dedicat echilibrului minte-corp-suflet din România.​

La ZenFest ai parte de conferințe, traininguri și workhopuri intense care îți deschid noi căi în evoluția ta spirituală. Tehnicile, legăturile interumane, atmosfera creată la festival, toate sunt oportunități unice pentru a redescoperi măreția din interiorul tău, care odată regăsită modelează felul în care îți trăiești viața.

ZenFest este un proiect realizat din suflet pentru suflete, este tot ce ai nevoie pentru a fii consecvent dezvoltării tale personale și spirituale.

MISIUNE & VIZIUNE


Misiunea noastra...

...este să ajutăm peste un milion de oameni, să îşi redescopere măreţia interioară și să trăiască o viață echilibrată, armonioasă, împlinită. Ne dorim ca fiecare fiinţă umană în parte să își descopere şi să îşi cultive adevăratul potenţial interior şi să își urmeze propria cale la cel mai înalt nivel, trăind zi de zi într-un echilibru perfect între MINTE-CORP-SUFLET.

Viziunea noastra...

...este aceea de a reuși să ajungem în sufletul fiecărei fiinte umane ajutând la călătoria spre cunoașterea de sine. Ne dorim să aducem, picătură cu picătură, lumina pură în sufletul tuturor.​

VALORI


BUCURIE

Ne place să facem lucrurile cu bucurie și, face parte din obiectivele noastre să aducem bucurie în lume și în viețile celor din jurul nostru.

PACE

Pacea este o stare interioară, iar noi avem grijă să ne conectam la starea de pace în fiecare zi, iar astfel să imprăștiem pace în jur.

EVOLUȚIE

Suntem mereu în continuă dezvoltare și ne dorim să transmitem această stare și în exterior pentru a-i ajuta pe cei din jur să evolueze.

ABUNDENȚĂ

Știm că abundența este starea noastră naturală, iar prin ceea ce facem ne dorim să fim mereu conectați la această energie minunată.

ARMONIE

Ne place sa fim în armonie cu noi înșine, cu oamenii din jurul nostru și cu întreaga lume înconjuratoare. Ne propunem să aducem armonia în inimile tuturor celor ce ne trec pragul.

CONEXIUNE

Sentimentul de conexiune ne ajută să ne amintim că nu suntem singuri și că tot ceea ce avem nevoie ne este disponibil în orice moment, dacă alegem astfel.

ÎMPLINIRE

Împlinirea ne face să strălucim și ne ajută să fim o sursă de inspirație pentru cei din jur. Ne dorim ca fiecare om  să regăsească împlinirea în fiecare colț din viața sa.

IUBIRE

Punem iubire în tot ce facem și suntem convinși că aceasta este forța cea mai puternică din Univers, de aceea am ales iubirea ca ghid pentru întreaga noastră activitate.

ECHIPA ZENFEST​


Diana Neamțu 

Remus Buiga

Camelia Nemeș

Tania Vrânceanu 

Bianca Pascu

Intenția noastră este ca prin ZenFest să ajutăm cât mai mulți oameni să îşi regăsească adevărata putere interioară, să trăiască autentic şi asumat în fiecare zi a vieţii lor.

Ne dorim ca ZenFest să aducă împreună o comunitate de oameni autentici, integri şi doritori să ofere ajutor necondiţionat semenilor lor, dar totodată oameni care să fie dedicați evoluției lor personale.

Dacă ai o idee pe care ţi-ar plăcea să o punem în practică la ZenFest aşteptam cu drag să ne scri pe salut@zenfest.ro şi să descoperim oportunităţile de care ne putem bucura împreună, făcând lumea un loc mai frumos. 


Pentru a te alătura comunității ZenFest înregistrează-te, iar noi vom avea grjă ca inbox-ul tău să fie mai zen în fiecare săptămână 🙂 Este gratuit!