Cum a fost la ZenFest 2019? - ZenFest
ZenFest
Ajută-ne să împrăștiem iubire. Distribuie articolul în social media.

Cum a fost la ZenFest 2019?

30 martie 2019, ora 9:00, am deschis oficial porţile celei de a VI-a ediţii a ZenFest, cea mai mare şi complexă ediţie a festivalului pe care am organizat-o până acum şi care, sperăm noi că v-a bucurat sufletul, v-a liniştit mintea şi v-a armonizat corpul.

ZenFest 2019 a însemnat în primul rând oameni minunaţi…
…speakeri dedicaţi în a ajuta şi a oferi din experienţa lor, expozanţi pasionaţi de ceea ce fac şi dornici de a susţine un stil de viaţă sănătos şi echilibrat, parteneri şi sponsori deschişi şi implicaţi în a face tot ceea ce pot mai bine pentru a sprijini conceptul ZenFest, participanţi angajaţi în a evolua, a se dezvolta şi a fii schimbarea pozitivă din viaţa lor şi a celor dragi lor şi nu în ultimul rând, voluntari energici şi dornici de a face ce este necesar pentru ca noi toţi să avem parte de o experienţă unică şi transformatoare la eveniment.

ZenFest2019 a însemnat bucurie…
…bucuria regăsirii de sine, bucuria de viaţă, bucuria de a fii parte dintr-o comunitate în care judecata şi reproşurile nu fac parte din meniu, unde acestea sunt înlocuite de acceptare, prietenie, înţelegere şi respect.

ZenFest2019 a însemnat redescoperire…
… redescoperirea puterii interioare la care fiecare dintre noi avem acces, redescoperirea iubirii care ne înconjoară şi pe care o putem pofti în orice clipă în viaţa noastră, redescoperirea păcii care stă pitită în sufletul fiecăruia dintre noi şi care abia aşteaptă să cuprindă fiecare celulă a corpului nostru.

ZenFest2019 a însemnat renunţare…
…renunţare la suferinţă, renunţare la vechile căi ce nu ne mai servesc, renunţare la gândirea şi programele limitative care ne ţin în loc, renunţare la tot ce nu ne mai serveşte nouă şi binelui nostru suprem.

ZenFest2019 a însemnat schimbare…
… schimbarea acelor percepţii care nu îşi mai găsesc locul în viaţa noastră, schimbarea a ceea ce credeam a fi adevărat, dar de fapt este doar iluzie, schimbarea care aveam nevoie să fim, căci schimbarea începe cu fiecare dintre noi.

ZenFest înseamnă comunitate, evoluţie, pace, armonie, iubire, echilibru şi sperăm că reuşim să vă transmitem emoţia ce se regăseşte în jurul acestor valori la fiecare ediţie ZenFest şi nu numai!

Pentru fiecare moment şi fiecare persoană care ne-a trecut pragul la cea de a VI-a ediţie a ZenFest suntem pe deplin recunoscători şi bucuroşi că au venit sau au revenit în familia zen.

Credem cu tărie că fiecare dintre noi are în el potenţialul măreţ de a-şi trăi viaţa aşa cum îşi doreşte şi că iubirea, pacea şi echilibrul ne aduc mai aproape de acel drum unic pe care construim viaţa pe care ne-o dorim.

ZenFest este locul ideal unde teoria şi practica se îmbină astfel încât să pleci acasă cu instrumentele necesare pentru a-ţi transforma şi cele mai îndrăzneţe dorinţe în realitate, dar asta cere curaj şi determinare. Instrumentele ţi le dăm noi, te ajutăm şi să îţi regăseşti puterea interioară pentru a folosi aceste instrumente, dar apoi doar tu vei fi persoana care va decide dacă va face tot ceea ce este necesar pentru a-şi da voie să strălucească.

Te așteptăm cu drag la următoarea ediţie, însă până atunci, rămâi aproape, în curând vom avea o surpriză pentru tine 🙂

Dacă vrei să fii primul care află, alătură-te comunităţii zen aici.

Leave a Comment: