ZenFest
Ajută-ne să împrăștiem iubire. Distribuie articolul în social media.

Târgul de Holistică din cadrul ZenFest 2019

Ce este Târgul de Holistică?

Este târgul de produse naturale pentru minte-corp-suflet pe care îl găsești în cadrul fiecărei ediții ZenFest.

​Este locul unde numeroşi expozanţi din întreaga ţară îşi dau întâlnire pentru a promova un stil de viaţă sănătos şi echilibrat. Târgul de holistică este spaţiul perfect ce te ajută să descoperi care sunt acele remedii şi produse ce îţi pot sprijini obiceiurile sănătoase pentru minte, corp şi suflet. La fiecare ediţie ZenFest sute de produse vin în întâmpinarea ta pentru a-ţi face mai uşoară calea către păstrarea unei vieţi armonioase pentru tine şi familia ta. Fiecare expozant în parte este deschis să îţi împărtăşească din experienţa sa şi să te ajute să alegi cele mai benefice produse pentru nevoile tale sau ale persoanelor dragi ţie.

Ce produse găsești la Târg?

ZenFest dorește să îți ofere cele mai plăcute experiențe atât pe partea de terapii alternative cât și pe parte de produse naturale din cadrul Târgului de Holistică. Astfel vine cu numeroase produse din diverse domenii, care sa te ajute să trăiești un stil de viață armonios și sănătos.

Expozanți precum producători de biscuiți bio, producători de cosmetice naturale, terapeuți de reiki și diferite alte terapii din domeniul spiritual, îți vor prezenta produsele, împreună cu beneficiile acestora.

Echipamente dedicate sănătății tale, uleiuri esențiale, produse naturale pentru îngrijirea ta personală, tehnici și produse de relaxare și meditație, toate acestea le găsești la Târgul de Holistică 2019.

Când și unde va avea loc?

Târgul va avea loc în data de 30 – 31 martie la Transylvania College în sala International Ballroom.

Vino la Târg și bucură-te de un weekend cu energie zen și produse bio!

Intrarea este GRATUITĂ pentru oricine este interesat să participe!

Dacă ai întrebări legate de eveniment, atunci nu ezita sa ne contactezi la adresa de E-mail salut@zenfest.ro sau lasă-ne un comentariu în secțiunea de comentarii de mai jos.

Ma multe detalii: https://www.facebook.com/events/1749412495204554/

Leave a Comment: