De ce să nu vii la ZenFest ? - ZenFest
ZenFest
Ajută-ne să împrăștiem iubire. Distribuie articolul în social media.

De ce să nu vii la ZenFest ?

“Să merg, să nu merg la ZenFest?”

Probabil că te-ai tot întrebat dacă este pentru tine sau nu acest festival. Ei bine până acum ți-am prezentat mereu de ce să vii. Astăzi, ne-am gândit să îți spunem și care ar putea fi motivele pentru care să nu vii.

Ai o viață stresantă, dar nu vrei să faci o schimbare în viața ta? Ai un stil de viață nesănătos, dar nu îți dorești să îl transformi într-un stil de viață sănătos? Atragi lucruri negative, dar nu îți dorești să îți cureți mintea de ele? Vrei un alt stil de viață, dar totuși nu vrei să începi să lucrezi și să schimbi anumite aspecte la tine?

Dacă răspunsul la aceste întrebări este da, atunci nu te vei putea bucura în totalitate de beneficiile oferite în cadrul acestui eveniment și cel mai probabil nu îți dorești să fii prezent.

Dar dacă ai măcar un gram de voință în a mișca lucrurile spre o zonă pozitivă în viața ta, atunci te așteptăm cu brațele deschise.

Uneori e greu să vedem că toate lucrurile vin din interior, suntem sceptici în ceea ce privește propria putere și ce înseamnă să trăiești bucuros aici și acum.

Toate lucrurile pe care le trăim și toate lucrurile pe care le atragem pornesc din felul nostru de a gândi și din perspectiva noastră asupra vieții.

Libertatea minții și dorința de dezvoltare sunt cele mai importante aspecte pentru a putea ajunge să trăiești viața la care visezi dintotdeauna.

La ZenFest înveți cum să îți gestionezi gândurile și cum să scapi de blocajele care te țin în loc de la strălucirea pe care o ai în interiorul tău. Fii curajos și lasă-ți acea lumina puternică să iasă la suprafață și bucură-te de puterea infinită pe care o porți în tine.

Ne dorim ca împreună să ne dezvoltăm și răspândim energie pozitivă în lume. Ești alături de noi?

 

Leave a Comment: