ZenFest
Ajută-ne să împrăștiem iubire. Distribuie articolul în social media.

Vrei să schimbi lumea? Începe cu tine.

Perspectiva și viziunea ta asupra lumii joacă un rol foarte important în calitatea vieții tale. Analizând obiectiv această perspectivă proprie, poți observa ce lucruri atragi în viața ta și ce ar trebui să schimbi pentru a-ți îmbunătăți stilul de viață.

Ia-ți un minut și gândește-te la perspectiva ta asupra lumii. Ce alegi să vezi? În ce direcție trimiți energia? Te gândești la faptul că lumea este dezechilibrată sau mai degrabă vezi frumusețea naturii, lumina din sufletul oamenilor, rețeaua de interconexiune a vietăților acestui pământ? Ce alegi să vezi în lume? Dar mai ales, cine alegi tu să fii în lume?

De multe ori, alegem să trimitem energia spre lucrurile pe care nu ni le dorim. Făcând asta, atragem mai mult din acele lucruri. Ceea ce gândești și ce alegi să vezi e ceea ce îi ceri tu universului. Focalizează-ți energia pe ceea ce îți place. Fii recunoscător pentru ceea ce ai. Trimite energie spre ceea ce îți dorești.

Lumea aceasta este inundată de miracole. Nu trebuie decât să privești cu atenție în jurul tău. Privește o omidă care se transformă în fluture, privește o floare care își deschide petalele la lumina soarelui, privește un copil cum cuprinde fața mamei lui cu mânuțele lui mici și apoi îi zâmbește cu iubire. Nu sunt toate acestea miracole care ne înconjoară? Bucură-te de natură, de familie, de tot ceea ce te face împlinit/ă și fericit/ă.

Poți să îți imaginezi că lumea întreagă este un glob de energie. Nivelul energetic al acestui glob fiind media nivelului de energie a tuturor persoanelor.

Dacă ne uităm mai atent la această formulă ne putem da seama că fiecare din noi are un rol important în această lume. Lucrând la noi înșine și dezvoltându-ne ajutăm și la dezvoltarea acestei lumi. Ia-ți timp și privește în interiorul tău, fii cel mai bun tu care poți fi acum.

Ce vreau să subliniez este faptul că nu trebuie să încercăm să-i schimbăm pe cei din jurul nostru, ci trebuie să ne dăm toată silința să creștem, cu fiecare pas pe care îl facem și să fim mereu cea mai bună variantă a noastră. Astfel reușim să aducem și schimbările de care avem nevoie, în lume.

Tu nu ești prea mic să ajuți lumea să se dezvolte, nu ești prea mic să schimbi ceva, tu ești ceea ce lumea are nevoie aici, acum.

Schimbă-ți perspectiva, privește în interior și bucură-te de miracole.

Leave a Comment: