Zero, starea perfectă a minții - ZenFest
ZenFest
Ajută-ne să împrăștiem iubire. Distribuie articolul în social media.

Zero, starea perfectă a minții

Buddhiștii o numesc vid, iar Shakespeare o definește ca fiind asemena unei pagini goale. Joe Vitale, îmreună cu Dr. Ihaleaka Hew Len o numesc Zero limite, în cartea pe care au scris-o împreună.

Pentru a o înțelege mai bine trebuie să ne întoarcem în momentul în care am fost creați, în momentul în care nu aveam nicio informație, eram în Rai sau Paradis, nu avema nicio judecată sau opinie, nu exista nici bine nici rău, nici urât nici frumos; totul a fost perfect până când am început să gândim, probabil că așa a început viața cu multe vieți în urmă, poate mii de vieți. Divinitatea din interiorul nostru ne-a creat perfecți.

În timpul experiențelor noastre trecute, am strâns informații care au stat în subconștientul nostru, în celule, iar noi le-am transmis de la o generație la alta, de la o viață la alta, până în prezent.

Am contruit credințe și judecăți despre ceea ce ar fi trebuit să fie și ce nu și apoi le-am împărtășit și le-am predat. Pe măsură ce trece timpul, am acumulat tot mai multe informații și noi le-am adaptat la viețile noastre fără să observăm că viețile pe care le trăim nu sunt mai mult decât o reflecție sau manifestare a tot ceea ce avem în mintea noastră, că lumea pe care o vedem este doar o reflecție a oglinzii interioare. Am creat un Univers în jurul experiențelor, gândurilor, fricilor și dorințelor noastre și acum asta se vede.

În acest fel au început problemele, care nu sunt altceva decât ignoranța legată de ceea ce suntem cu adevărat. Ele iau formă în momentul în care începem să ne identificăm cu ceea ce credem, cu careierele noastre, cu rolurile noastre, cu felul în care arătăm, cu naționalitatea sau partidul politic, iar niciunul dintre acestea noi nu suntem. Suntem perfecți dar nu știm acest lucru pentru nu putem simți acest lucru, datorită faptului că ne ignorăm adevărata identitate.

Starea zero este cea care vine când începem să ne curățăm amintirile, care este starea anterioară inspirației. În timp ce ne consumăm, încercând să confruntăm încercările vieții, nu avem o metodă corectă pentru a face acest lucru, pentru că nu suntem creativi, inspirația fiind blocată de amintiri. A fi în starea zero înseamnă să fii deschis către inspirație, să fii conștient de natura noastră divină și de fluxul său odată cu informațiile corecte.

Când ne curățăm amintirile, când ne vindecăm trecutul, devenim o pagină albă și putem simți pacea și armonia, ajungând în starea pe care maeștrii o numesc iluminare. A fi în Zero înseamnă a fi gata să primești și să creezi tot ceea ce este corect pentru tine.

 

Sursa: http://noulpamant.ro/articole/secrete-mici-efecte-mari/zero-starea-perfecta-a-mintii/

Leave a Comment: