Cele mai importante 3 practici pentru a atrage banii în viața ta - ZenFest
ZenFest
Ajută-ne să împrăștiem iubire. Distribuie articolul în social media.

Cele mai importante 3 practici pentru a atrage banii în viața ta

Trăim într-o epocă materialistă, unde banii sunt unul dintre cele mai dorite lucruri pentru majoritatea oamenilor.

Banii sunt energie și pentru a atrage bani, trebuie să înțelegi și să urmezi anumite legi ale naturii, care sunt legi fizice și spirituale.

Te-ai întrebat vreodată de ce unii oameni atrag atât de ușor banii în viața lor ? Indiferent de situația în care se află societatea, ei câștigă, în timp ce alții se luptă și lucrează din greu și totuși au un câștig foarte mic.

În cele mai multe cazuri nu e vorba de inteligență sau de studiile lor, ci de credințele și mindset-ul lor.

Banilor li s-a dat o imagine negativă, neconștientizand că și aceștia sunt o energie, o parte a universului, pe care noi oamenii prin proiecțiile noastre și prin gândurile noastre o blocăm și nu o lăsăm să își urmeze fluxul cum ar trebui să o facă în mod natural. Cum energia circulă constant și cum banii sunt tot o energie, trebuie doar să înveți să îi creezi traseul și prin viața ta.

Din fericire există diferite metode de a atrage banii în viața ta, metode simple care nu fac altceva decât să îți schimbe perspectiva asupra lor și te învață cum să te deschizi pentru a-i lăsa să îți inunde viața.

După cum știm, universul lucrează foarte mult pe principiul: “daruiește și vei primi” și “cere și ți se va da”. Acestea sunt două dintre legile după care funcționăm, legi care pot fi aplicate și în a atrage abundența.

Cum mă deschid la fluxul acestei energii?

În primul rând trebuie să îți ștergi orice definiție negativă a banilor. Schimbă-ți gândurile referitoare la bani și alte aspecte ale vieții.

Dacă ești o persoană care are diferite convingeri negative legate de bani, precum: “caștigul de bani este un păcat”; “banii sunt rădăcina tuturor relelor”;  “banii pot fi câștigați numai prin mijloace incorecte”, atunci trebuie mai întâi să scapi de aceste convingeri. Pentru asta, citește articolul: “Află cum poți scăpa de convingerile limitative simplu și rapid”.

Imaginează-ți că acest model de gândire negativă împiedică fluxul energiei, însă o data ce reușești să cureți conducta, va începe alimentarea cu bani, bogăție și prosperitate.

Câteva exemple de afirmații pe care le poți folosi zilnic în legătură cu banii:

  1. Banii sunt o binecuvântare
  2. Merit să primesc bani
  3. Dăruiesc cu bucurie
  4. Banii își găsesc drumul către mine, cu ușurință
  5. Fiecare ban pe care îl cheltui, vine înapoi la mine multiplicat

Practica I – Bancnota fermecată

În prima practică vom lucra pe vizualizare.

Ia o bancnotă de 1 leu (sau decupează o foaie de hârtie în formă de CEC) și scrie cu markerul peste 1 leu, suma pe care ți-o dorești. De exemplu, poți pune câte zero-uri dorești după 1. Pune bancnota undeva la vedere, lipește-o pe un dulap, sau pune-o în portofel.

Fă ca așteptările cu privire la primirea acelei sume să fie cât mai clare și fără îndoială. Ca și cum ai seta alarma la telefon să îți sune dimineața și știi sigur că aceasta va suna.

Practica II – Visează si manifestă

Aici este vorba de energia pe care o aduci experienței. Cu cât vei fi mai exact, mai clar în descrierea dorințelor tale, cu atât manifestarea va funcționa mai repede.

Ia-ți timpul necesar pentru a putea stabili cât mai exact și mai în detaliu suma pe care o ceri universului și de asemenea timpul în care îți dorești această sumă. Universul iubește claritatea.

Ia o foaie și un pix și notează-ți suma. Apoi notează pentru ce îți dorești această sumă, de exemplu:

Îmi doresc ca până în data de 17.05.2019 să am suma de 100 000 Euro în contul meu.

90 000 Euro sunt pentru a-mi cumpăra un apartament în cartierul x , cu vedere spre pădure, cu terasă mare, cu 3 camere, cu bucătărie cu mobilă albă, cu 2 băi etc.

– Aici e important să fie cât mai exactă descrierea și cât mai în detaliu. Dacă de exemplu ai găsit o poză cu un apartament care se potrivește perfect cu ceea ce iți doresti, poți lipi poza pe foaie.

5 000 Euro sunt pentru o mașină drăguță, roșie, cu consum de 5 l în oraș, cu 5 uși etc.

3 000 Euro sunt pentru a-i dărui părinților.

2 000 Euro sunt pentru un concediu cu prietenii.

Închide ochii și imaginează-ți cum se simte să fii în acel apartament, cum se simte să ai acea mașină, cum te distrezi în excursia cu prietenii tăi.

Pune foaia undeva la vedere și lasă universul să își facă treaba. Ai mereuîn vedere dorința ta, însă, totodata, este esențial să rămâi detașat de aceasta.

Practica III – Acceptareași dăruirea

Acceptarea 

În această ultimă practică este vorba despre a accepta că nu e greșit să îți dorești mai mulți bani și nu e greșit să îi ceri. Din anumite motive, mulți oameni au un blocaj cu a recunoaște că își doresc asta.

Nu este nimic în neregulă cu dorința de a avea mai mulți bani. Fii sincer in legatură cu asta și trimite un mesaj clar către univers cu ceea ce vrei să se manifeste. Aliniază-ți gândurile în mod conștient.

Dăruirea 

    Un mod puternic de a atrage banii este prin a începe să îi dăruiești

Prin dăruirea banilor deschidem practic fluxul energiei și punem banii în mișcare, astfel încât direcționăm banii în cât mai multe direcții și creăm “trasee” noi pe unde aceștia pot circula.

Nu contează cât dăruiești, important este ca banii să fie în continuă mișcare.

Ca în orice practică răbdarea, persistența și încrederea ajută la atingerea scopurilor și a viselor.  Te invităm să ne povestești, în secțiunea de comentarii de mai jos sau pe adresa de mail contact@zenfest.ro, cum au funcționat aceste practici pentru tine sau să împărtășești cu noi care sunt practicile tale preferate legate de abundența financiară.

Scrie-ne și haide să ne inspirăm reciproc.

Leave a Comment: