ZenFest
Ajută-ne să împrăștiem iubire. Distribuie articolul în social media.

Cum a luat naștere ZenFest?

Zenfest a fost fondat în anul 2014 la Cluj-Napoca de 4 tineri ambițioși care, interesați de dezvoltarea personală și spirituală, au plecat într-o călătorie de descoperire a sinelui. Au găsit diferite metode care i-au adus tot mai aproape de scopul lor, astfel încât și-au dorit să împărtășească cunoștințele acumulate și cu cei din jurul lor. Toate aceste experiențe au dus la nașterea ZenFest, festivalul dedicat echilibrului minte-corp-suflet. Atmosferă caldă și armonioasă au făcut ca acest festival să devină tot mai iubit și mai căutat.Tinerii povestesc cu mult entuziasm și cu zâmbetul pe buze cum ideea de a împărtăși cu alți oameni cunoștințele ce lor le-a schimbat viața într-un fel atât de frumos, puteau să aprindă și altor oameni sclipirea din suflet. Ei și-au dorit să promoveze tehnici utile de vindecare și echilibrare ale minții, coprului și sufletului la care să aibă acces un număr mare de persoane.

“În perioada în care a luat naștere festivalul ZenFest, atât eu, cât și colegii mei, eram foarte interesați de ideea de dezvoltare personală după ce avusesem rezultate pozitive în viețile noastre. Eu luasem de curând contact cu mai multe tehnici care mi-au deschis ochii și am observat că acestea erau prea puțin cunoscute pentru majoritatea oamenilor. Astfel, s-a născut dorința de a aduce în lumina aceste informații benefice, structurate într-un festival de echilibrare și dezvoltare personală la care să aiba acces un număr mare de persoane.“ – ne mărturisește unul dintre fondatori.

Festivalul are la bază un concept prin care te încurajează să privești înainte, plin de compasiune, speranță și iubire.

Antreprenori, instructori, artiști, lideri, vizionari, maeștrii și speakeri din toate colțurile României, și nu numai, se adună în număr tot mai mare cu fiecare ediție, la acest festival, să ne vorbească despre pasiunile și credințele lor. Lecții de Yoga, mindfulness, ThetaHealing, Reiki și o mulțime de alte tehnici de autovindecare, vindecare sau relaxare au făcut ca acest festival să formeze o comunitate extraordinară, care crește de la an la an.

ZenFest a început cu păși mici, în inima Transilvaniei la Cluj-Napoca, dar crește de la ediție la ediție, răspândind astfel energie frumoasă și o experiență care merită trăită.

Este un eveniment organizat și creat de la cap la coadă cu iubire și dorință de a te face să îți trăiești viața la potențialul maxim.
ZenFest le este adresat tuturor tipurilor de oameni, fiind doar un “îndrumător” și un “sustinător” al celui care dorește să pornească într-o călătorie, ca aceea a unei omizi, care trece prin procesul de metamorfoză și ajunge la forma ei cea mai spectaculoasă.

Echilibru, experiențe spirituale și nenumărați oameni frumoși, acestea le poți găsi cu siguranță în cadrul festivalului. Ce e deosebit la ZenFest este că, pe lângă a oferi informații de mare ajutor, te aduce și alături de oameni care sunt în cautararea acelorași răspunsuri ca și tine și care împărtășesc valori similare cu ale tale, iar astfel ai șansa să legi prietenii cu oameni extraordinari care să îți sprijine propria evoluție.

De multe ori suntem foarte tare prinși în activitățile cotidiene și uităm de noi, de adevăratele plăceri și adevăratele lucruri importante. Ție ți se întâmplă?

La ZenFest înveți cum să conștientizezi aceste lucruri și cum să te concentrezi mai tare pe momentul prezent. Este o sursă de inspirație, un loc unde dezvoltarea personală și spirituală se îmbină frumos și au un rol major, un loc în care te poți conecta cu alți oameni și îți poți descoperi frumusețea lăuntrică.

Festivalul în sine ilustrează practic un nou mod de viață care te ajută să îți găsești direcția către acea viață împlinită pe care vrei să o trăiești zi de zi.

La ZenFest ai parte de o experiență diferită unde primești energia necesară de care ai nevoie pentru a putea pleca în căutarea sinelui, primești resursele necesare dezvoltării tale personale și îți activezi echilibrul care să te ghideze spre relații armonioase, împlinire, recunoștință, abundență, iubire.

Cei patru tineri care au plecat în această minunată călătorie împreună și au reușit să creeze un festival care astăzi a ajuns în inimile oamenilor. Au vrut să transmită că “orice problemă are o rezolvare, iar dacă ești deschis să o găsesti poți face schimbări pozitive în viața ta.” Entuziasmul și veselia lor i-a ajutat să facă “ne mai facutul” în Cluj-Napoca, iar rezultatele pe care aceștia le-au avut încă de la prima ediție au vorbit de la sine.

Cu puțin timp în urmă, ZenFest și-a găsit însă calea spre un alt grup de tineri, care își doresc ca prin acest festival să ajungă în inimile a cât mai multor oameni, făcând lucruri deosebite și mărețe. Sunt niște oameni simpli, care pur și simplu își doresc să împrăștie iubirea și armonie în lume. 🙂

Dacă tu nu faci încă parte din comunitatea ZenFest, te asteptăm cu drag alături de noi și de o mulțime de oameni extraordinari, la fel ca și tine!

Leave a Comment: