“Capacitatea de a învăța este un dar, deprinderea de a învăța este o abilitate, dorința de a învăța este o alegere.”

Speakerii Edițiilor Trecute

LIGIA POP

Autor, Raw Chef, Consultant Nutriție

Este consultant în nutriție raw food, autor a 6 cărți de specialitate: “Reţete vegane fără foc”, “Germeni şi vlăstari: surse de sănătate şi energie”, “Deserturi raw pentru copii și părinţi sănătoşi”, “Jurnal de sarcină: sfaturi pentru o naştere fără frică şi pentru un bebe sănătos” si “Sfaturi pentru o viață mai sănătoasă”, care pot fi găsite în supermarket-uri, librării și magazine online.

Ligia Pop este singurul bucătar raw din lume care a primit în anul 2011 distincția de YouTube Next Chef. De asemenea cartea ei “Rețete vegane fără foc” a câștigat în 2014 “oscarul” din literatura culinară la Gourmand World CookBook Awards. Pe lângă toate acestea, este gazda unor show-uri TV online: „Ligia’s Kitchen“ şi „De vorbă cu Ligia“).

ZOLTAN VERES

​Trainer, Speaker & Coach

Zoltan Vereș este trainer, speaker și coach, certificat și acreditat internațional de 6 SECONDS în dezvoltarea Inteligenței Emoționale. Prin munca lui ajută companiile să își crească performanța și productivitatea prin creșterea Inteligenței Emoționale a angajaților. Viziunea firmei din care face parte este o lume în care fiecare persoană e conștientă de stările proprii și știe cum să le îmbunătățească pentru creșterea calității vieții și împlinirea aspirațiilor în toate aspectele vieții.

TINA IRIMIEŞ

Medic fondator Clinica Greenia

Dr. Tina Irimieș este medic fondator al clinicii Greenia, din Cluj-Napoca. Crede într-un stil de viață sănătos și îmbină educația cu prevenția și tratamentul. Dr Tina consideră că puterea de vindecare este în mâinile fiecăruia dintre noi și se bazează pe cei 3 stâlpi ai sănătății: hidratare, oxigenare și alimentație adecvată. Astfel în ultimii 5 ani a ajutat peste 2000 de pacienți să trateze de la boli ușoare (oboseală cronică, constipație, balonare) și până la afecțiuni mai grave, cu rezultate excepționale în schimbarea stilului de viață și a stării generale de well-being. Toate acestea pentru că hrana, apa și aerul pot preveni bolile mai ieftin, mai ușor și mai plăcut decât orice medic și orice medicament.

IAN PERIC

​Autor, Instructor de Meditație & Consultant Business

Ian este autor, instructor de meditație și consultant business cu peste 10 ani de experiență în mediul tehnologic și alți 5 în mindfulness. Procesul de dezvoltare a laturii sale spirituale l-a inspirat să scrie prima sa carte: 13 Weeks to Awakening. Iubește să ajute, să danseze și să petreacă timp în natură iar Cluj este locul perfect pentru a face acest lucru. A MOMENT TO MOMENT ADVENTURE – PRACTICAL PRESENCE

GEORGIANA SPĂTARU 

​Instructor Theta Healing

Spune despre ea că este…parte din Tot Ceea Ce Este! Și asta a fost o descoperire fascinantă pentru ea! În acest fel, îi este mai ușor să se identifice și să se accepte! În această experiență de viață, experimentează împlinirea de a face parte dintr-o familie iubitoare, de a avea o fetiță minunată, prieteni compatibili și de a fi antreprenor, în domeniul consultanței în afaceri. Puțin după 20 de ani, și-a început activitatea antreprenorială, atingând domenii precum Publicitatea, Resursele Umane, Consultanța ISO și, începând cu anul 2012, comerțul cu produsele BIO, produse de renumita companie franceză Labpratoire Body Nature! În anul 2013, a început activitatea de ThetaHealer și totodată, a început să-și asume rolul de ființă intuitivă, acceptând totodată evoluția noastră umană, de la Homo Sapiens, la Homo Spiritus!

DARIUS MOLDOVAN

​Yoga teacher

Darius este o resursă în Yoga recunoscut de Yoga Alliance (U.S.) și înregistrat ca RYT 500 (și E-RYT 200).Absolvind modulele de yoga teacher în India / Rishikesh în 2013 și respectiv 2014, la invitația unei școli RYS 200 din rețeaua Blackbird Yoga (U.S.) în 2015 certifica la rândul lui și o primă generație de yoga teacheri în cadrul unui curs realizat în Jamaica în poziția de co-teacher. Darius își continuă aprofundarea în yoga atât prin cursuri (2016: RPYT-Prenatal / Trimurtri Goa), programe specifice (Inner Engineering / Isha Foundation), cărți, interacțiunile externe cu studenții sau terapii, cât și prin practică, prin experimentarea personală și descoperirea intuitivă.

CAMELIA MISIRIANTU

​Coach, Consilier Human Design Gene Keys, Terapeut

Pasiunea sa sunt oamenii. Îi place să-i observe, să se conecteze cu frumusețea lor interioară, să vadă în ei lucruri de care nici ei nu știu că există. Mereu a simțit că viață e altfel, că e mai mult decât mersul la scoală și la serviciu, mai mult decât toate preocupările exterioare, că ascunde multă magie. Această este o credința care a ghidat-o de-a lungul anilor să caute, să descopere, să ajungă să inteleagă. O interesează să știe ce se află dedesubt, dincolo de fațadă, adânc ascuns în sufletul nostru. Astfel, a ajuns să studieze Human Design și Cheile Genelor care au propulsat-o adânc în ADN-ul nostru și în misterele pe care le conține. Aceste sisteme i-au oferit o perspectivă amplă a ceea ce înseamnă să fim oameni, o perspectivă pe care de abia aștepta să o impărtăsească și cu noi! – MISTERUL DE A FI TU ÎNSUȚI

CRISTI POPAN

​Autor, Coach Masculinitate & Fondator Fiiconstient.ro

Are 44 de ani și de 7 ani încerc să epuizeze în articolele sale de pe blogul Fiiconstient.ro, deconspirarea infinitelor situații ce apar în relaționarea tradiționala de cuplu.
În acest timp a putut palpa direct, în sine însuși, în relațiile sale și ale apropiaților săi, precum și în alte câteva sute de situații pe care le-a consiliat, dimensiunea profundă și generalizată a suferinței în relaționarea contemporană. Această suferința este, înainte de toate, consecința unei relații disfuncționale cu propriul suflet, dezintegrat de confuzie și pretențiile de superioritate. A căutat dintotdeauna ceea ce este autentic și valoros în spatele aparențelor și și-am dorit mai tare decât orice să înțeleg natura umană.

.

CAMELIA BARA

Trainer & Coach in Arta Feminității

Camelia este trainer și coach în Arta Feminității și, coregraf și instructor în Arta Dansului Sacru și Erotic.Ea ajută femeile să-și trezească și să-și conștientizeze feminitatea prin tehnica dansului. De mai bine de 10 ani, practică dansul sacru și erotic.
În prezent este co-fondator la Arta Feminității, unde susține diferite conferințe, workshop-uri și cursuri, toate acestea ajutând la împlinirea viziunii de a crește încrederea femeilor în potențialul lor feminin. Camelia vine să ne împărtășească din experiența ei de viată, din experiența ei de femeie. Trăiește cu pasiune și bucurie fiecare moment și stare, iar lucrul cu ea și femeia din ea, a început în urmă cu 14 ani.

COSMIN COBUZ

​Instructor Yoga, Trainer, Terapeut

Fost sportiv-handbalist de performantă, cu rezultate notabile în țara și străinătate, acreditat internațional în nutriție, antrenament EMS-XBody, Personal Trainer acreditat EFA și EMS Trainer Institute Barcelona. Practicant și Instructor Yoga din 2011. Teacher Yoga din 2014. Teacher Ashtanga Yoga, RYS-200 Tattvaa Yoga Shala Rishikesh India, 2015. Terapeut-Nutriționist Ayurveda, Acreditat Hemadri Center-Dr. Munillal Maurya Rishikesh, India 2015. Absolvent în cadrul școlii Yoga Brahma Vidyalaya din Brazilia, al cursului “Anatomia, psihologia și cosmologia Yoga și Ayurveda”, alături de Dr. Rugue Ribeiro, 2015. Fondator al health brandului “Mișcarea de Piatră”, din orașul natal Piatra-Neamț, care cuprinde un studio Yoga și nutriție Ayurvedică și un studio EMS-XBody. Teacher la diferite evenimente de Yoga și ayurveda din țara, Ziua Internațională Yoga, Retreat-uri Yoga.

.

DUMITRIȚA MĂRGINEANU

Consultant sănătate holistică, nutriție integrativă, detoxifiere regenerativă 

Este consultant specializat în sănătate holistică(corp minte suflet), nutriție integrativă, detoxifiere regenerativă și autorul programului Dezvăluie-ți corpul de zeiță. Împărtășește constant din experiență sa și consiliază femeile tinere care vor să se elibereze de kilogramele în plus și de “conceptul de dietă” și să reînceapă să-și iubească întreg corpul.Abordarea sa este diferită: femeia completă – corp, minte, emoții și spirit.

ANDREI CHIRILĂ

Presenter BodyArt School România, Nutriționist & Personal Trainer 

Andrei este presenter pentru bodyART School România, nutriționist și personal trainer acrediat la nivel european de către European Fitness Academy.

​BodyART este un antrenament holistic funcțional foarte complex, executat pe saltea cu picioarele goale, care se bazează pe cele cinci elemente din medicină tradițional chinezească. În timpul antrenamentului experimentezi toate aceste cinci elemente, atât fizic, cât și cu mintea și cu sufletul, și vei ajunge să-ți echilibrezi tot corpul (trup, minte suflet).

.

EMILIA LUCA

Terapeut

Spune despre ea că este un călător. Singurul Adevăr pe care-l știe cu certitudine e că această călătorie pe pământ, ce a început odată cu formarea primei celule a corpului, respectiv prima celulă a inimii, urmată de naștere și prima inspirație, se va termina cu ultima respirație. Astfel viața ne inițiază zi de zi, clipă de clipă spre a ne desăvârși, ne oferă căi și oportunități să-i înțelegem Grația și Frumusețea spre a ne juca rolurile cu bucurie.

Nu are filozofii de viată, are doar experiențe din care a învățat sau nu ceva. Se consideră extrem de privilegiată că i s-a permis această călătorie, să se nască aici și să trăiască aceste vremuri.

TUROS ELEMER

Ghid în meditația cu Boluri Tibetane

Bolul tibetan este un instrument asiatic, pe care șamanii îl folosesc de 5000 de ani pentru forță sa transformatoare.

Prin vibrațiile sunetului său, un bol tibetan ne direcționează spre obținerea unei stări de relaxare și liniște necesară meditației. La baza ritmurilor sale stă doctrina armonizării energiilor Yin și Yang. Vibrațiile bolurilor tibetane „sparg” parțile de energie blocate, asigurând deschiderea liniilor energetice ale organismului. Rezonanța produsă de sunetul bolului tibetan stimulează imunitatea organismului, relaxează și reduce stresul.

.

MARLENA ZELENKA ERDEI

Kinetoterapeut & Life Coach

Marlena este Kinetoterapeut, fondator al Centrului de Terapii Complementare Prana Cluj Napoca, în anul 2006, Life Coach Kutchera Resonanz®, Trainer Raindrop Technique, Facilitator Access Consciousness Bars®, Energetic Facelift®, Procese pentru Corp Access® și Right Body For You®.

Ce este Access Bars®? Este o modalitate de eliberare a blocajelor emoționale, mentale, fizice, cu ușurință totală. O metodă prin care transformi conștiința ta, a celor din jur, a Pământului. Este un instrument extrem de valoros pe care îl poți adaugă oricărei terapii, metode de consiliere și de dezvoltare personală.

BOGDAN GHERMAN

Instructor ThetaHealing, Vindecător intuitiv & Antreprenor

Bogdan crede în perfecțiunea și abundența lumii în care trăim pentru că știe că prosperitatea și fericirea sunt natura noastră reală, iar prin intermediul tehnicii ThetaHealing poate să împărtășească această bucurie cu toți cei care își doresc să aibă vieți fericite, prospere și extraordinare. Bogdan ne învață că partea din noi care ne conduce viața în proporție de peste 95% : subconștientul nostru. Acesta înmagazinează convingeri, atitudini, frici, păreri care ne creează viața atunci când suntem pe pilot automat. Acolo unde nu avem ceea ce ne dorim în viața noastră este pur și simplu pentru că avem convingeri limitative legate de acel aspect, fie că e vorba despre bani, relații, sănătate, noi înșine. Aceste convingeri ne blochează să trăim sau să obținem ceea ce ne dorim, iar eliminarea lor din sistemul nostru are ca și efect imediat manifestarea, de multe ori fără niciun efort în plus, a realității dorite.

.

IOANA NEAMȚU

Instructor ThetaHealing, Vindecător intuitiv & Antreprenor

Ioana crede în perfecțiunea și abundența lumii în care trăim pentru că știe că prosperitatea și fericirea sunt natura noastră reală, iar prin intermediul tehnicii ThetaHealing poate să împărtășească această bucurie cu toți cei care își doresc să aibă vieți fericite, prospere și extraordinare. Ioana ne învață că partea din noi care ne conduce viața în proporție de peste 95% : subconștientul nostru. Acesta înmagazinează convingeri, atitudini, frici, păreri care ne creează viața atunci când suntem pe pilot automat. Acolo unde nu avem ceea ce ne dorim în viața noastră este pur și simplu pentru că avem convingeri limitative legate de acel aspect, fie că e vorba despre bani, relații, sănătate, noi înșine. Aceste convingeri ne blochează să trăim sau să obținem ceea ce ne dorim, iar eliminarea lor din sistemul nostru are ca și efect imediat manifestarea, de multe ori fără niciun efort în plus, a realității dorite.

DIANA ȘERBAN

Astrolog & Coach Feminitate

Se împlinesc 12 ani toamna aceasta de când a început să sustină cursuri de feminitate în cadrul Asociației Venus-Pentru Elevarea Femeii. În tot acest timp, și-a dorit să cunoască Femeia, să îi descopere secretele și să se lase inspirată de această Forță care o definește. După o vreme, însă, a reușit să se descopere doar pe sine în toate ipostazele pe care celelalte femei i le-au impărtășit. Restul rămane același etern mister care o surprinde și o hrănește.

.

JULIA KOLOZSVARI

Autor, Trainer, Coach & Consultant sexolog

Autoare a mai multor cărți de succes în țară și în străinătate, printre care:10 Pași pentru a deveni o femeie plină de încredere în sineSexologia modernă și arta orientală a amoruluiSecretele lor erotice tantrice și taoisteEtcCofondatorul programului de dezvoltare personală Self Personal Development, Julia Kolozsvari, a susținut pană în prezent nenumărate workshopuri și conferințe în străinătate. Și-a dedicat 11 ani din viață studiului, cercetării și colaborării științelor moderne cu înțelepciunea tradițiilor spirituale orientale.

DAN BACIU

Fondator Transylvania College

Antreprenor social și medic de peste 34 de ani (cu competență în geriatrie) este sănătos și face mișcare cel puțin de 5 ori pe săptămâna (merge la sală, face exerciții Pilates și Yoga, face plimbări de cel puțin 10 km, joacă tenis de câmp), mănâncă sănătos. Îi place să facă drumeții, mai ales la munte. Îi place să asculte muzică și să meargă la concerte și piese de teatru. Practică meditația transcendentală de aproape 5 ani și este într-o formă fizică și psihică mai bună decât când avea 30 de ani.

.

CRISTINA TREPCEA ȘUHANI

Psihoterapeut, Presenter emisiune Psihotaclale Itsy Bitsy FM

Psihoterapeut și trainer în programe educaționale, Cristina a găsit formula prin care să fie de ajutor cât mai multor părinți cu emisiunea radio „Psihotaclale” la radio Itsy Bitsy FM. Pentru că părinții au nevoie de ascultare mai mult decât de concepte sofisticate, iar învățarea adevărată se face cu povești de viață ce activează emoții puternice, Cristina Trepcea deschide calea undelor tuturor ascultătorilor Itsy Bitsy care s-au simțit măcar o dată depășiți în relația cu copilul, care au găsit în timp soluții la probleme de familie, ce pot inspira și pe alții. De 14 ani oferă suport ca trainer de parenting și psiholog copiilor, adolescenților, părinților și persoanelor pasionate de dezvoltarea lor personală.

PERA NOVACOVICI

Psiholog, Trainer, Autor & Antreprenor

Psiholog și trainer, autor și antreprenor în afaceri online, fondator al comunității Personalitate alfa și Impulsul, în acest moment implicat în dezvoltarea comunităților online de dezvoltare personală și valorificare a potențialului uman de sub umbrela Stepout.

.

CRINA  VEREȘ

Doctor

Medic, Terapeut de cuplu, familie și copii, mamă a 4 copii, Cercetător Științific Principal pe Departamentele de Bioetică, Biotehnologii, Nutriție și Dezvoltare Personală la Institutul Hyperion. A trecut prin cancer de două ori, deși era trimisă acasă fără speranță, a ajuns să îi învețe să se trateze cu adevărat pe unii dintre cei dragi ei, profesori ai Facultății de Medicină și pe aparținători ai lor.

ZSOLT SÜTÖ

Freelancer

Zsolt este preocupat de formele și semnificațiile poluării fonice și de toate sunetele ce se manifestă pe axa între zgomot și liniște-așa percepe el lumea, prin sunetele ei. Cu ajutorul bolurilor tibetane facilitează călătorii interioare individuale, ca masaj sonor, și în grup , ca yoga nidra. A studiat și practicat budismul timp de 20 de ani, având o conectare profundă cu budismul tibetan și zen.

.

VALENTINA SAVU

Tehnician nutriționist

Valentina este pasionată de dulciuri raw-vegane, cu ale ei “Delicii Sănătoase”. Este colaboratoare în programele de detoxificare “3 zile și nopți pentru o viață sănătoasă”, Detox 5, și a programului “Sufletrit”. Organizează “Serile de gătit” de la sediul lor de pe strada Traian Moșoiu, nr 46, ap 16. A lansat o linie de șorțulețe de bucătărie, sub numele “Gospodina Chic”.

FLORIN ILEA

Practician de Vindecare Reconectiva & Reconectarea 

Florin este practician de Vindecare Reconectivă și Reconectare din anul 2016 cu o bogată experiență atât pe plan național cât și internațional.

Această nouă metodă este adesea o experiență deosebită care permite atât echilibrarea energetică a trupului, minții și a sufletului precum și reintegrarea în structurile universale și evoluția ființei umane la nivel profund. El ne spune că prin participarea la aceste sesiuni poți fi schimbat pentru totdeauna funcționând la o frecvență mult mai înaltă decât oricând înainte.

.

DANA GOGU

Decoraţiuni interioare

Se spune că frumosul bucură iar sublimul înfioară…Preocupați de provocările cotidiene, printre picături, începem să învățăm că “ești ceea ce bei”, “ești ceea ce mănânci” iar pasul următor natural este să învățam cum “ești ceea ce vezi”.

ATTILA TERNEI

Hipnotizator Mesmerist

Hipnotizator în domeniul hipnozei directive, mesmerist și maestru reiki. Activitatea pe care o desfășoară este în zona nevăzută a minții, imageria subconștientului și tiparele/programele mentale. Consideră că tiparele de gândire, imaginile mentale crează realitatea fizică, condiția spirituală și echilibrul între minte-corp-spirit. Subconștientul este acea parte a persoanei care funcționează pe autopilot, ca un supercomputer care funcționează cu programe mentale și tipare de gândire. Individul poate influența negativ sau pozitiv prin imaginile mentale, atitudine mentală, gânduri și idei, funcționarea subconștientului propriu, bineînțeles și starea de bine personală.

.

IAN RAMON

Vindecător

Maestrul Ian Ramon s-a născut în sânul unei familii de persoane cu rădăcini puternice în domeniul spiritualității, primind darul comunicării cu îngerii de la mama sa, iar de la tatăl său, radiestezist de nivel înalt, harul vindecării cu palmele. În consecință copilăria lui a fost presărată cu jocuri de telepatie, jocuri de vindecare sau de detectare a vibrațiilor subtile, invizibile omului de rând.

RALUCA MIHAELA RUSUI

Trainer acreditat CNFPA & NLP Coach

Raluca este trainer acreditat CNFPA și NLP Coach formate în cadrul Institutului Kutschera din Austria. Este pasionată de acest subiect și este într-o continuă învățare, cercetare și practică zi de zi. Ține workshopuri și seminarii pe această temă pentru că este convinsă că nicio întâlnire nu este întâmplătoare. Ramona spune că fiecare om pe care îl întâlnim ne arată ceva despre noi iar acest fapt ne face să evoluăm. Mai spune că este bine ca atunci să fim deschiși ca să putem primi cu mintea și cu inimă deschisă oamenii care trec prin viață noastră. Astfel ne putem bucura de relații create în mod conștient, făcând din fiecare o ocazie de a “crește, de a evolua, de a deveni cea mai bună variantă a noastră, de a funcționa la potențial maxim.

.

DRAGOȘ BÎRLEA

Life & Executive Coach, Consultant de management

Dragoș este un călător, un căutător de oameni și locuri, un căutător de sine. În același timp e Executive & Life Coach, un profesionist al managementului strategic și transformării organizaționale. Conduce de 12 ani compania de consultanță de management și resurse umane Agora Consulting, are o experiență bogată de leadership pe poziții de Project Manager și CEO. Este co-fondator și Business Partner în proiecte antreprenoriale în domeniul IT și cel al consultanței de business. Împlinindu-și vocația, desfășoară în prezent seminarii deschise de coaching și pregătește un nou start-up în domeniul Mobile, proiect în care pune tot sufletul, toată îndemânarea și energia sa.

DELIA MUREȘANI

Terapeut în Terapia cu Îngeri

Învață-te să te conectezi la energia îngerilor, să îți deschizi inimă spre a simți credința și iubirea. Delia Mureșan spune că te va ghida în această lume minunată, care este atât de ușor de accesat. Odată cu accesarea acestei lumi vei învăța că nu suntem singuri și că în fiecare moment beneficiem de sprijin și iubire.

.

TOMA GROSS

Maestru Reiki

Este un tânăr care a acceptat provocările și responsabilitatea, care iubește să râdă și râde atunci când iubește. Spune despre el că a învățat să fie vulnerabil pentru a se apropia de oameni și puternic pentru a-i sprijinii atunci când au uitat cine sunt cu adevărat.Ne mai împărtășește că prima lui iubire a fost Reiki-ul și și-au rămas fideli unul altuia.

LAURA BIRIȘ

Nutriţionist – Dietetician

Nutriționist-dietetician licențiat, absolventă a Universității de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațeganu” din Cluj-Napoca, secția Nutriție și Dietetică și masterandă în cadrul programului “Nutriția și Calitatea Vieții”. A urmat în cadrul Asociației EDUSA (Spania) cursurile de Coaching Nutrițional, iar în anul 2012 și-a realizat specializarea în cadrul Clinicii Nutriționale “Fundacio Lluys Alcanys” a Universității.

.

FLAVIUS TURCANU

​Speaker, Autor & Antreprenor

Atât timp cât ochelarii, lentilele de contact sau operația corectează doar un efect al vederii încețoșate, rămâne o aceeași unică și singură soluție-cea NATURALĂ.

ANNE MARIE TRIFU

Vindecător

Anne a iubit întotdeauna oamenii și i-a plăcut să comunice de la inimă la inimă. Din pasiune a reușit să își dezvolte puterea de vindecare prin cursuri și practicarea intense a peste 70 de metode de vindecare alternatică.

De-a lungul a peste 18 ani de practică a obținut rezultate neașteptate de vindecare fizică și emoțională a persoanelor care intrau în contact cu ea fie ocazional, fie în consultațiile private.

După mai multe pregătiri intensive în SUA, excursii și experiențe inițiate în locurile sacre din lume, în 2011 devine inițiator al primelor cursuri ATIH (Trezirea Inimii și Activarea Corpului de Lumina MerkaBa) în România, fiind printre primii traineri din lume pregătiți și autorizați de Drunvalo Melchizedek.

.

DANIEL IEPURE

Profesor Astrolog

Profesor astrolog, conferențiar și formator, cu o experiență de peste opt ani în studiul, practica și predarea științelor spirituale.

ANCA IGNAT

Nutriţionist – Dietetician Licenţiat

Anca se adresează patologiilor de cancer și boli rare și sportului de performanță. A început programe de detoxificare precum “3 zile și nopți pentru o viață sănătoasă”, “Detox 5”. Coordonează programul gratuit de nutriție “Sufletrit”. Susține și coordonează terapia de irigare de colon, singurul aparat din Cluj-Napoca, în colaborare cu Vital MedPlus.

.

Moderatori

RALUCA MOISI

Trainer & Couch Mindfulness Specializat

Raluca ne spune ca misiunea ei este să îi învețe pe alții să trăiască sănătoși din interior, să-și extindă nivelul de conducere de sine și să construiască afaceri care să le asigure o viață liberă și prosperă.

Talentul ei este de a ghida manageri și antreprenori să se conecteze mai ușor la mentalitatea performanței, să fie mai prezenți în viața lor și să se bucure de bunăstare.

OVIDIU OLTEAN

Professional Public Speaker

Ovidiu este unul din cei mai premiați (de 3 ori campion european și de 14 ori campion național Toastmasters) și apreciați experți în public speaking din România. În fiecare zi sprijină oamenii să fie mai Credibili, mai Vizibili și mai Prosperi. Îi ajută să construiască prezentări Clare, Captivante și Convingătoare pe care să le livreze cu Încredere, Naturalețe și Entuziasm.

.

ANDREEA STÖR

International Floral Designer & Creative Teacher 

Andreea este un 5 senses Event Designer, International Floral Designer și Creative Teacher. Își dedică timpul în a te ajuta să transformi un eveniment într-o experiență minunată