FESTIVAL DEDICAT ECHILIBRULUI

MINTE – CORP – SUFLET

​ZenFest este cel mai mare festival de dezvoltare spirituală, dedicat echilibrului minte-corp-suflet din România. 

La ZenFest ai parte de conferințe, traininguri și workhopuri intense care îți deschid noi căi în evoluția ta spirituală. Tehnicile, legăturile interumane, atmosfera creată la festival, toate sunt oportunități unice pentru a redescoperi măreția din interiorul tău, care odată regăsită modelează felul în care îți trăiești viața.

De ce ZenFest?

 • Afli cum poţi să îţi menţii corpul sănătos şi plin de energie pentru a realiza toate activităţile pe care ţi le doreşti
 • Afli cum să îţi vindeci trecutul pentru a putea savura şi trăi din plin prezentul
 • Practici exerciţii distractive care te încarcă cu energie pozitivă
 • Acumulezi informaţii clare ce te ajuta să ai relaţii armonioase cu cei dragi
 • Înveţi cum să comunici eficient cu colegii sau şeful astfel încât să te simţi relaxat la locul de munca, loc unde îți petreci cea mai mare parte din zi
 • Înveți să îţi linişteşti mintea, astfel încât să reuşeşti să dobândeşti oricand o stare de calm, fie că eşti la birou, în trafic sau acasă
 • Înveţi să îţi vindeci rănile emoţionale care îţi sabotează fericirea
 • Te eliberezi de sentimente reprimate care nu îţi dau voie să trăieşti viaţa din plin şi să fii împlinit
 • Afli cum poţi îmbina într-un mod armonios viaţa personală cu cea profesională și în același timp să prosperezi în ambele planuri
 • Legi prietenii cu oameni deosebiți care au aceleași interese ca și tine
 • Afli tehnici clare şi pe care le poţi aplica imediat pentru a manifesta bunăstarea financiară în viaţa ta
 • Te relaxezi şi îţi dedici timp ţie şi evoluţiei tale

Speakeri

Luminița Băltărețu

Inceputul cautarii de sine a fost intalnirea cu Jacques Salome care, in dedicatia facuta pe cartea «Curajul de a fi tu insuti» mi-a scris: «Luminita, INDRAZNESTE sa fii tu insati !».

Am urmat apoi programe si cursuri de psihoterapie, atat personala cat si de grup, pentru ca, in 2006, momentul in care am participat la primul atelier «Asculta-ti Corpul» sustinut in Romania de Lise Bourbeau si apoi la cursurile sale in Canada, sa stiu cu toata fiinta mea ca am gasit raspunsul. O filosofie holistica de viata, cu principii clare, cu instrumente simple, dar mai ales aplicabile in situatiile de viata de zi cu zi. Astazi, pe cale sa imi iau licenta in Psihologie, la Universitatea Bucuresti, regasesc in « Asculta-ti Corpul » principii si metode din marile orientari psihoterapeutice, exprimate intr – un limbaj accesibil, cu instrumente de lucru care te duc direct la cauzele dificultatilor tale.

Avem nevoie sa invatam cum sa schimbam perspectiva si abordarea realitatii, sa invatam principii simple, dar universale.

Dincolo de teorie, transformarea vine din practica, din experimentarea in viata de zi cu zi, din observare si rabdare, perseverenta si increderea ca lucrurile se transforma.

Acum imi asum riscul de a fi eu insami si dau sens existentei mele, traind experiente cu sens.

Liliana Coșbuc

Liliana Cosbuc este singurul profesor de Biodanza din Romania, iar prin mainile ei au trecut peste 700 de elevi in Romania si Europa.

Liliana este Profesor formator de Biodanza, Sistemul ”Rolando Toro”, Scuola Modello di Biodanza di Milano. Este de asemenea, specializata in terapii complementare: Master Reiki Usui si Karuna, Consultant de Aura Soma, Cosmeticiana specializata in masaje Ayurvedic, Shiatsu, Antistres.

Raluca Moisi

Wellbeing Trainer&Coach, Raluca, este pasionata de psihologie comportamentala, de meditatie Mindfulness si design de afaceri, dar mai presus de toate se declara om pasionat de dezvoltarea oamenilor. Are la activ sute de ore de training, coaching si facilitarea proceselor de invatare, iar in ultimii

3 ani a lucrat cu grupuri in programe de meditatie, reducerea stresului si managementul starilor interioare.

Raluca te va conduce si pe tine, cu blandete, in lumea fascinanta a meditatiei Mindfulness si a echilibrului interior.

Andrea Filip

Andrea, este o mamă și o soție fericită, trainer în dezvoltare personală, antreprenor social și Instructor, Master și Certificat of Science Theta Healing.

“Dintotdeauna am fost un deschizător de perspective. Rolul pe care mi l-am asumat a fost să le arăt oamenilor că există o abundență de opțiuni în orice își doresc, că este în regulă să le exploreze și să aleagă apoi ceea ce rezonează profund cu ființă lor. Beneficiarii proiectelor pe care le-am organizat și-au extins invariabil viziunea asupra lumii, atât exterioare cât și interioare. Au văzut că sunt înconjurați de o multitudine de locuri de muncă, oportunități de afaceri, resurse (bani, timp, oameni, idei, cunostere). Iar în lumea lor interioară și-au reamintit sau au descoperit bogății extraordinare: pasiune, creativitate, inspirație, putere și energie.”

Corina Doka

Corina este cititor împătimit al poeziei mişcării, explorator atent al spaţiului interior şi devotat ascultător al intuiţiei.
Corina este instructor Hatha yoga şi YIN yoga, acreditat de Yoga Alliance Internaţional India – Europe branch, Yoga Alliance Internaţional UŞA şi trainer internaţional bodyART. Prima sa întâlnire cu Yoga a fost în urma 6 ani, iar de atunci sunt prietene nedespărţite. A sutdiat în Grecia, Praga, România, cu profesori din India, Indonezia, Statele Unite, Italia, Franţa, Grecia, Germania şi desigur România. A predat în cadrul primei şcoli de yoga din România, Purna Yoga Academy, în prezent predând în mai multe studiouri în Bucureşti. Corina este fascinată de capacitatea de autovindecare a corpului uman şi de tot ceea ce însemană terapie prin mişcare. Pe lângă yoga şi bodyART oferă – rar, dar cu mare bucurie – sesiuni de masaj terapeutic. Studiul şi practica sa s-au aplecat în special asupra acestui efect secundar al yoga – terapia – fără însă a neglija şi aspectele filozofice ori oricare alte beneficii ce vin inevitabil odată cu îmbrăţişarea acestei căi, yoga.

Cristina Ionescu

Pasionată de yoga, precum şi de diferite tehnici de dezvoltare personală, Crista este instructor de yoga (200h Absolute Yoga Academy Certified Yoga Teacher).
Misiunea sa este să ajute cât mai multă lume din România să descopere yoga şi să simtă pe propria piele nenumăratele sale beneficii.
Doreşte să facă yoga cât mai accesibilă oamenilor, indiferent de condiţia fizică, situaţia financiară sau localizarea lor pe hartă.
Cel mai mult îşi doreşte să faciliteze acea experienţă de “dragoste la prima practică” pe care a avut-o ea în urmă cu 5-6 ani, când exersa după un video descărcat de pe net.

Dacă ai întrebări cu privire la propria ta evoluție, la provocări cu care te confrunți în viața de zi cu zi, la ZenFest poți afla toate răspunsurile de care ai nevoie pentru a urca la următorul nivel al dezvoltării tale.

ZenFest este

pentru tine dacă

vrei să ai relaţii mai armonioase cu partenerul / partenera de viaţă, familia, prietenii sau colegii

îţi doreşti un corp în care să te simţi plin de energie de dimineaţă până seara

ţi se întâmplă să treci prin momente în care te simţi stresat, neliniştit sau anxios

vrei să afli mai multe lucruri din domeniul evoluției personale, astfel încât să te dezvolți continuu.

Iată ce spun cei care ne-au cunoscut deja:

A fost o experienţă incredibilă, cu o încărcare energetică foarte puternică şi am plecat de la acest festival cu un bagaj de cunoştinţe mult mai vast şi mult mai “zen”. Abia aştept următorul ZenFest.

Flavia

Participant

Un eveniment unic, nemaiîntâlnit la noi în ţară. Felicitări organizatorilor pentru diferenţa pe care o fac în România!

Bogdan

Participant

Ce primești la ZenFest?

✓ Acces la workshop-uri și conferințe

✓ Mapa evenimentului

✓ Băuturi și gustări

✓ Pauze de networking

✓ O atmosferă unică plină de energie pozitivă

✓ Posibilitatea de a interacționa direct cu vorbitorii care te inspiră

✓ Exerciții practice pe care le poti aplica imediat

Garanțiile tale

200% Garanție

Credem în calitatea activităţilor desfăşurate la festival şi în valoarea oferită de acestea, dacă din orice motiv nu ești mulţumit de experiența ta, îți returnam suma plătita şi totodată păstrezi şi materialele pe care le primeşti de la noi.

Informații noi

Indiferent de nivelul tău de cunoștințe, la ZenFest afli lucruri noi care îți sprijină evoluția personală și spirituală.

Experiența unică

Atmosfera creată la festival este magică și împreună creăm o energie unică, o energie zen

ZenFest este dincolo de Zen! Este regăsirea sinelui! Armonie, pace, lumină, iubire!

Ana-Maria – Participant ZenFest

Day Pass

✓ Mapa evenimentului

✓ Acces conferințe

✓ Coffee-breaks

✓ Pauze de networking

✓ Acces workshopuri

 

230 RON

190 RON - Early Bird

*pentru achiziționarea biletului până la data de 16 octombrie inclusiv

Full Pass

✓ Mapa evenimentului

✓ Acces conferințe

✓ Coffee-breaks

✓ Pauze de networking

✓ Acces workshopuri

 

390 RON

310 RON - Early Bird

*pentru achiziționarea biletului până la data de 16 octombrie inclusiv

Friends Pass

2 BILETE TIP FULL PASS

✓ Mapa evenimentului

✓ Acces conferințe

✓ Coffee-breaks

✓ Pauze de networking

✓ Acces workshopuri

 

599 RON

 
*pe toata durata perioadei de inscriere

Sponsori și Parteneri

Întrebări frecvente

Care este programul după care se va desfășura festivalul?

Programul va fi afișat în curând atât pe site cât și pe pagina noastra de facebook. Dacă ești abonat la newsletter, vei primi informații legate de program și pe e-mail.

Pot cumpăra bilet la fața locului?

Biletele de tip early bird sunt valabile până la data de 16 octombrie, dupa această dată vor putea fi achiziționate doar bilete de tip standard, în limita locurilor disponibile. De obicei locurile se epuizează înainte de zilele de festival, astfel că îți recomandăm să îți achizitionezi biletul din timp, pentru a te asigura că ai locul rezervat.

Cum pot primi informaţii despre conferinţă şi noutăţi?

Dacă îți rezervi locul la festival vei primi automat toate informațiile legate de ZenFest 2017. Totodată, poți să te abonezi la newsletter-ul ZenFest completând datele tale în formularul din partea de jos a paginii “acasă”.

Până în ce dată este posibilă înscrierea pe site?

Biletul de tip Early Bird poate fi achizitionat pana la data de 16 octombrie. Pentru biletele standard înscrierea va fi deschisă până la epuizarea locurilor. Din experiența ultimelor ediții, dacă dorești să ai locul asigurat, îți recomandăm să-ți achizitionezi biletul din timp.

Nu reușesc să achiziționez biletul meu, ce pot să fac?

Dacă întâmpini dificultăți la achiziționarea biletului te rugăm să ne scrii la contact@zenfest.ro sau să ne suni la numărul de telefon 0744218738, de luni până vineri între orele 10:00 – 18:00, iar noi te vom ajuta.